F FedonhAbi Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Logitech G305 kullanıyorum satın aldığımdan beri oyun oynarken fareyi hızlı bir şekilde kaydırınca sürekli DPI değişiyor hızlı kaydırdığımda ya DPI artıyor ya da düşüyor G HUB üzerinden çözümü var mı yoksa teknik bir sıkıntı mı?
Logitech G305 kullanıyorum satın aldığımdan beri oyun oynarken fareyi hızlı bir şekilde kaydırınca sürekli DPI değişiyor hızlı kaydırdığımda ya DPI artıyor ya da düşüyor G HUB üzerinden çözümü var mı yoksa teknik bir sıkıntı mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 20 Eylül 2025 Şuradaki işaretçi hassasiyetini artır seçeneği açıksa kapatıp öyle dener misin?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.587 Makaleler 2 Çözümler 1.627 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Şuradaki işaretçi hassasiyetini artır seçeneği açıksa kapatıp öyle dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS F FedonhAbi Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Şuradaki işaretçi hassasiyetini artır seçeneği açıksa kapatıp öyle dener misin? Eki Görüntüle 2576953 Genişletmek için tıkla... Sonunda çözebildim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Şuradaki işaretçi hassasiyetini artır seçeneği açıksa kapatıp öyle dener misin? Eki Görüntüle 2576953 Genişletmek için tıkla... Sonunda çözebildim teşekkür ederim.