Logitech G305 mouse garantiye nasıl gönderilir?

wiaus

Centipat
Daha fazla  
Son 2 haftadır Mouse'da temassızlık gibi bir sorun var. Masaüstümde dosyayı sağ sola bir süre sürükleyince dosyayı bırakıyor. Oyunlarda ise spray atarken bir anda duruyor sonra devam ediyor, bu da sorun çıkartıyor bana. 2 yıl garantisi var olması lazım, nasıl gönderebilirim garantiye? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canlı sohbet özelliği kullanılmıyor nedenini anlamadım basılmıyor. @bados123

Ben de çalışıyor. Sağ alt köşede sohbet simgesi çıkacak ona basın.

Ha anladım kontrol edeyim teşekkürler.

Ben de çalışıyor. Sağ alt köşede sohbet simgesi çıkacak ona basın.

1763111623940.png

Şöyle bir mesaj yazdılar mailime herhangi bir cevap gelmedi ama.

Son düzenleme:
Gerçekten mi? Ürünün fiyatı 1.4K zaten.
Böyle bir durum söz konusu olmaz. İşlemler aslında şu şekilde olur, siz garantiye gönderdiğinizde tamir edilemez ise size servis raporu verilerek bu raporu satıcıya iletebileceğiniz ve bu şekilde değişim yaptırabileceğinizi belirtirler (arızaya dair herhangi bir tamir edilemez raporu verilirse, iade raporu gibi, bu rapor değişim yapabilmenizi sağlar, iade yapmak zorunda olmazsınız). Burada zaten değişim yapacak sorumlu taraflar satıcı ve ithalatçı olur. Garanti işlemlerinin başlangıcı Logitech üzerinden görünüyor olabilir ancak işlemleri sürdürecek taraf Logitech değil.

Gümrük ücretine dair Logitech'in size yenisini göndermeye çalışması durumunda buna itiraz ederek ancak gümrük ücretini karşılamaları durumunda kabul edebileceğinizi iletmeniz gerekiyor. Her şekilde burada satıcı ve ithalatçı dururken sizin yurt dışı Logitech'ten bu tür bir gümrük ücreti ödeyerek değişim yaptırmanızın bir anlamı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı