Logitech G413 vs Motospeed CK108

pargraiN

Decapat
Black Friday indirimleri de gelmişken bir oyuncu klavyesi almak istiyorum. Bütçem 300-400 TL arası, mekanik bir klavye olursa daha iyi olur fikrimce. Benim aklımda 2 adet klavye var, linkleri aşağıya bırakıyorum. Başka öneriniz varsa bekliyorum.

Motospeed'e hiç bulaşmayın. 1 yıl içinde bozulma oranı %90. Logitech nasıldır bilemem ama Apex 150 falan da düşünebilirsiniz.

Motospeed gibi ürünler dolar düşükken avantajlıydı. Misal bende CK107 var ben 120 TL'ye almıştım 2 sene önce, 120 TL'ye bozulursa bozulsun diyordum. Ama şimdi 300 TL risk edilmez yani. Motospeed'e 300 TL vereceğinize üzerine biraz daha koyun ömürlük alın.

Öncelikle klavyeden “çatur çutur” sesler gelmesini istiyorsanız Romer-G switchlere yani Logitech klavyelerin çoğuna bulaşmayın. Kalitesine lafım yok orası ayrı. Motospeed desen Çin’de merdiven altı, OUTEMU gibi çöp switchlere sahip bir klavye. Önerim HyperX Alloy Elite Red olacaktır. En son İtopya’da 450₺ civarı idi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı