Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #21 HACKERY dedi: Çok kararsızım ya herkes bir şey yazmış iyi kötü. Genişletmek için tıkla... alıncaksa yılbaşından önce almak lazım yılbaşından sonra uçar gibi
HACKERY dedi: Çok kararsızım ya herkes bir şey yazmış iyi kötü. Genişletmek için tıkla... alıncaksa yılbaşından önce almak lazım yılbaşından sonra uçar gibi
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #22 alpingo23 dedi: Tavsiye etmem iade ettim kendiminkini, mikrofon bazen pc restart atana kadar çalışmıyor. Seste ve mikrofonda robotikleşmeler oluyor. Genişletmek için tıkla... Demiş arkadaş G435
alpingo23 dedi: Tavsiye etmem iade ettim kendiminkini, mikrofon bazen pc restart atana kadar çalışmıyor. Seste ve mikrofonda robotikleşmeler oluyor. Genişletmek için tıkla... Demiş arkadaş G435
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #23 HACKERY dedi: Demiş arkadaş G435 Genişletmek için tıkla... ben baya karar verdim gibi alıcam hyperx cloud 2 wireless kafam rahat en azından kaliteli marka
HACKERY dedi: Demiş arkadaş G435 Genişletmek için tıkla... ben baya karar verdim gibi alıcam hyperx cloud 2 wireless kafam rahat en azından kaliteli marka
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #24 Hamza karaca dedi: Ben bayağı karar verdim gibi alacağım HyperX Cloud 2 Wireless. Kafam rahat en azından kaliteli marka. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar çıkmak istemiyorum Max 1500 diyorum ama bilmiyorum. Bir de ona da kötü yorum yapan var.
Hamza karaca dedi: Ben bayağı karar verdim gibi alacağım HyperX Cloud 2 Wireless. Kafam rahat en azından kaliteli marka. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar çıkmak istemiyorum Max 1500 diyorum ama bilmiyorum. Bir de ona da kötü yorum yapan var.
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #25 HACKERY dedi: Ben o kadar çıkmak istemiyorum Max 1500 diyorum ama bilmiyorum. Bir de ona da kötü yorum yapan var. Genişletmek için tıkla... evet bi dip ses diyolarda son sesde benim şuanki kulaklığımdada var white noise o nedenle sorun yok son ses kullanmıyorum zaten benim için tek sorun kumaş ped yollamamaları olacak deri padler yazın yorar
HACKERY dedi: Ben o kadar çıkmak istemiyorum Max 1500 diyorum ama bilmiyorum. Bir de ona da kötü yorum yapan var. Genişletmek için tıkla... evet bi dip ses diyolarda son sesde benim şuanki kulaklığımdada var white noise o nedenle sorun yok son ses kullanmıyorum zaten benim için tek sorun kumaş ped yollamamaları olacak deri padler yazın yorar
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.451 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #26 Hamza karaca dedi: mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda Genişletmek için tıkla... Recording (6).m4a @hamza48
Hamza karaca dedi: mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda Genişletmek için tıkla... Recording (6).m4a @hamza48
risterr1 Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #27 BurakPalabiyikkk dedi: Logitech G435'i şarj ederken kullanırsam sorun olur mu? Bataryası bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Kulaklıkta herhangibir problem varmı ? bende şarjda kullanıcamda.
BurakPalabiyikkk dedi: Logitech G435'i şarj ederken kullanırsam sorun olur mu? Bataryası bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Kulaklıkta herhangibir problem varmı ? bende şarjda kullanıcamda.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.451 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #28 risterr1 dedi: Merhabalar Kulaklıkta herhangibir problem varmı ? bende şarjda kullanıcamda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok, ama sadece 2 defa kullandım ve 1 saati geçmedi ikisinde de.
risterr1 dedi: Merhabalar Kulaklıkta herhangibir problem varmı ? bende şarjda kullanıcamda. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok, ama sadece 2 defa kullandım ve 1 saati geçmedi ikisinde de.