Bir süredir Logitech G510 kullanıyorum ancak son zamanlarda sinirimi bozan bir problemle karşı karşıyayım. Üzerinde bulunan ekran küçük olmasına rağmen AIDA64 gibi programlarla gayet işlevsel olabiliyor fakat son zamanlarda ekranda bir bozulma var. Ekran parlaklığı kısık fakat her saniyede bir parlama geliyor aşağıda verdiğim videoda görüldüğü gibi. Aynı zamanda ekranın yanındaki tuşlara bastığım zaman ve Logitech Gaming Software programından oyun profillerini alırken de olması gereken haline dönüyor ancak profilleri aldıktan sonra tekrar yanıp sönmeye devam ediyor. Driverı silip yükledim, içini açıp kablolarını kontrol ettim ancak yine değişen bir şey olmadı.
Sorunumu ilginç bir şekilde çözdüm. Klavyenin içini tekrardan açıp kontrol etmek istedim. İlk olarak LCD ekranın güç kablosunu söküp takmayı denedim ancak başarılı olmadı (Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa kabloyu sabitleyen küçük plastik parçaya dikkat etmelerini öneririm çok kırılgan.). Daha sonra sağ tarafında bulunan tahminimce haberleşme kablosuna gözüm ilişti. İstemeden de olsa o kabloya kısa devre yaptırdım ve ekran kendine geldi.
Sorunumu ilginç bir şekilde çözdüm. Klavyenin içini tekrardan açıp kontrol etmek istedim. İlk olarak LCD ekranın güç kablosunu söküp takmayı denedim ancak başarılı olmadı (Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa kabloyu sabitleyen küçük plastik parçaya dikkat etmelerini öneririm çok kırılgan.). Daha sonra sağ tarafında bulunan tahminimce haberleşme kablosuna gözüm ilişti. İstemeden de olsa o kabloya kısa devre yaptırdım ve ekran kendine geldi.
Son düzenleme: