Logitech G513 Carbon vs Logitech G810 Orion Spectrum vs Corsair K68 RGB

Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

• Logitech G810 Orion Spectrum

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .

qbK

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üç model arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Daha çok CS:GO ve PUBG gibi FPS oyunları oynuyorum.

Logitech olan klavyelerin aydınlatma tarzı daha çok hoşuma gitti. Corsair olan klavyenin de switch yapısının FPS oyunlar için daha kullanışlı olduğunu okudum.

Ayrıca G513 modelinin üç farklı switch modeli piyasa da yer alıyor. Hangisini tercih etmem daha doğru olur sizce?

Eğer kullandığınız ve memnun kaldığınız başka bir model varsa onun da önerisini yapabilirsiniz. Bütçem maksimum 600 TL.

Corsair K68 RGB aralarında en iyisi çünkü Cherry MX switchleri kullanması yeter.

Benim önerim Corsair K68 RED olanı almanız çünkü oyun oynarken ışıklar gözükmüyor ve rahatsız ediyor o yüzden kırmızı ışık yeterli olucaktır.

Hocam ben de sizin dediğiniz switchlerin daha uygun olduğunu gördüm ancak Romer-G switchlerin daha uzun ömürlü olduğunu yazmışlar. Bir de dediğim gibi ışıklandırmasını daha çok beğendiğim için arada kaldım.

Basma ömrü olarak öyle densede çoğu kişinin switchleri kırıldı ve Romer-G mekanik hissi vermiyor bence.

Mekanik his vermeme konusunu biraz açar mısınız? Eğer kast ettiğiniz ses ise çok sesli bir klavye istemiyorum. Basma hissiyatını mı kast ediyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı