Logitech G533 Cızırtı Sorunu

furkanefendi41

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce G533 satın aldım Amazon sitesi üzerinden, ilk taktığımda cızırtı geliyordu sağ taraftan Ali abimin incelemesini izleyip driverları güncelledim tamam geçti dedim kabloyu çıkardım cızırtı tekrar başladı. Yani kabloyu çıkarınca cızırtı başlıyor, takınca gidiyor. Diğer USB portlarını denedim hepsinde aynı arkadaşlar, lütfen yardımcı olun. Ne yapmam gerekli? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı frekans bandını kullanan kablosuz cihazlar etkileyebilir. Yakınlarda modem ve cep telefonu varsa etkileyebilir. Bunları uzaklaştırma şansınız varsa uzaklaştırdıktan sonra tekrar deneyin.

Evet, yanımda duran modem vs. var. Deniyorum dediğiniz gibi az sonra.

Aynı frekans bandını kullanan kablosuz cihazlar etkileyebilir. Yakınlarda modem ve cep telefonu varsa etkileyebilir. Bunları uzaklaştırma şansınız varsa uzaklaştırdıktan sonra tekrar deneyin.
Olmadı hocam malasef.. Format atıp herşeyi sil baştan yapacağım belki faydası dokunur, umarım dokunur yani.

Evet, yanımda duran modem vs. var. Deniyorum dediğiniz gibi az sonra.

Olmadı hocam malasef.. Format atıp herşeyi sil baştan yapacağım belki faydası dokunur, umarım dokunur yani.
Hâlâ memnun musun hocam? Müzik ve bass deneyimin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…