Logitech G533 Wireless mikrofon kapanıyor

Kulaklık 5-10 dk konuşmayın, mikrofonu devre dışı bırakıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
aynı sorun bendede var sağlam bıraktım tatile gittim geldim kulaklığı sadece mikrofon kendini devre dışı bırakıyor ve daha komik yanı kapatıp açmadan düzelmiyorda
normalde kendi kendini kapatıyor bu ürün ses gelmeyince okey ama mikrofonu ile beraber kapanıp beraber açılıyordu
şimdi discordta konuşurken 2 dakika konuşmıyım direk mikrofonu kapatıyor adamları duyuyorum yani kapanması için bir sebep yok ama mikrofon gidiyor
@Yiğit Can Elmas
 
Aynı sorun bende de var sağlam bıraktım tatile gittim geldim kulaklığı sadece mikrofon kendini devre dışı bırakıyor ve daha komik yanı kapatıp açmadan düzelmiyorda.
Normalde kendi kendini kapatıyor bu ürün ses gelmeyince okey ama mikrofonu ile beraber kapanıp beraber açılıyordu.
Şimdi Discord'da konuşurken 2 dakika konuş mıyım direk mikrofonu kapatıyor adamları duyuyorum yani kapanması için bir sebep yok ama mikrofon gidiyor.
@Yiğit Can Elmas

Bende 1-2 hafta sonra kendiliğinden düzeldi şu an bende sorun yok ama gerçekten çok can sıkıcı.
 
%100 emin olmamakla birlikte sorunu çözdüm bu tik nasıl açıldı daha önceden açık mıydı bilmiyorum.

Edit: Bendeki sorun şuydu G533 kulaklık bildiğiniz üzere ses almayınca kendini kapatıyor pil koruma gereği ama ne hikmetse benim ses gelmeye devam ediyor ama mikrofonu muteliyordu kendi kendine ve Discord programı içinde konuşurken yaşanırsa bu kesilme asla hangi uygulamaya girersem gireyim örnek ses kaydedici PC'deki orada mikrofon açık olmasına rağmen kapatıp açmama rağmen kulaklığı tepki vermiyordu ta ki ne zaman Discord'tan bağlantıyı kes dersem o zaman ancak kapat aç yapınca düzeliyordu ses kaydedici de mikrofon böyle anormal aptal bir iş.
Neyse sizinde başınıza gelirse şu an için 1-2 saat deneme fırsatım oldu sorunsuz çalıştı.
Denetim Masası / ses / kayıt /G533 özellikler / gelişmiş / özel kullanım modu tikleri kaldır.

tamamen bozuldu mikrofon artık hiç çalışmıyor :D @LOKİ25 tamamen sessizliğe gömüldü bazı arkadaşlarda g hubta equalizer açınca düzeliyormuş ama bende tamamen kapandı
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Selamlar, G533 kullanıyorum bende. Mikrofon çubuğu aşağı yukarı yapınca tepki vermiyor, kulaklığın çubuğu açık konumdayken kulaklığı açmak zorunda kalıyorum hep ve yukarı kaldıramıyorum kapanmasın diye.
Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum, sizin çözümlerinizi ve internette bir kaç çözümü daha denedim fakat sorun hala aynı devam ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı