- Makaleler
- 1
Ürünü 22 Kasım 2022'de İtopya'dan satın aldım. Ürün çok hafif kafanızdayken hissetmiyorsunuz bile en başta bunu belirteyim. Mikrofon konusunda ise yayıncılık için yeterli diyemem ama oyun için, arkadaşlarla sohbet için gayet yeterli bir seviyede. Ses kalitesi olarak elimde çok güzel bir EQ ayarı var onunla birlikte çok farklı bir şeye dönüşüyor oyun olsun müzik olsun çok güzel bir ses kalitesi sunuyor. Batarya olarak da 35-40 saat arası bir kullanım süresi veriyor. Kullanım olarak çok memnunum ama paraya sıkıştığım için satıyorum klavyemi de satılığa çıkardım zaten ona da bakabilirsiniz. Güvence olarak daha önce sarı site üzerinden klavye, mouse satışlarım oldu onlara bakabilirsiniz. Param Güvende ile gönderim yapabilirim veya komisyon vermek istemezseniz IBAN'a da atabilirsiniz. Unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.
Fiyat 2250TL düşündüm ilana forumdan geldim derseniz bir şeyler yaparım. Şimdiden hayırlı olsun alıcıya.
Fiyat 2250TL düşündüm ilana forumdan geldim derseniz bir şeyler yaparım. Şimdiden hayırlı olsun alıcıya.
Son düzenleyen: Moderatör: