Logitech G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Türkiye’de Satışa Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.918
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Logitech G733

Logitech, profesyonel oyuncular ve oyun tutkunları için G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığını Türkiye’de satışa sundu. Logitech G, performansıyla dikkat çeken yeni G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığını Türkiye’de satışa çıkardı. Oyun severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuncu kulaklığı, konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle bir araya getiriyor. G733 için çok heyecanlı olduklarını vurgulayan Logitech Türkiye Pazarlama […]

Devamı: Logitech G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Türkiye’de Satışa Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Logitech kulaklıklarını çoğu oyuncu tercih etmiyor gibi. Twitch yayıncılarına bakıyorum genel olarak, Steelseries, Sennheiser veya HyperX kulaklık markalarını tercih ediyorlar.
 
Logitech kulaklıklarını çoğu oyuncu tercih etmiyor gibi. Twitch yayıncılarına bakıyorum genel olarak, SteelSeries, Sennheiser veya HyperX kulaklık markalarını tercih ediyorlar.

Çoğu yayıncı o ekipmanları sponsorları tarafından veriliyor bu yüzden kullanıyorlar ve tavsiye ediyorlar sadece bu detaya bakarak yargılamamak gerek aslında :)
 
Haber geç yapıldı herhalde. Yeni gelmedi çünkü. Ben 2-3 hafta önce kablosuz kulaklık bakarken bunu görmüştüm MediaMarkt'ta.
 

Geri
Yukarı