Logitech G733 kulaklık ve Dolby Access uzamsal ses yeterli sesi vermiyor

Volume leveler on yaptığımda ses X2 oluyor.

1688079081767.png

USB dongle bile olsa ses ayarlarının sağlıklı ayarlanabilir olamsı lazım steelseries o şekilde konuyu tam okuyup yardımcı olmaya çalışacağım

A evet ben g hub ayarlarını default yerine ayarları kullanıyordum. Ondan olabilir mi ?
Benimki varsayılandaydı. Neyse ben şimdi kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakacağım, bilgilendirme sağlarım

Son durum:

Logitech G-HUB kaldırıldı, PC yeniden başlatmama gerek kalmadan tekrar dolby'ye girdim ve başarılı bir şekilde yükledim.

Yani işin özü @limos the machine dostum, ya Logitech G-HUB kalacak ya Dolby. 2 ses müdahale aracının çakışması kadar mantıklı bir şey yok. Aklımıza hiç gelmemiş.

Öncelikle @revivality arkadaşıma, sonrada ilgisinden ötürü @kfelek arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Yani işin özü ya Logitech G HUB kalacak ya Dolby. 2 ses müdahale aracının çakışması kadar mantıklı bir şey yok. Aklımıza hiç gelmemiş.

Çakışma gibi bir sorun olmuyor hocam. Dolby'i seçtiğinizde tüm kontrol ona geçiyor zaten. G HUB'u devre dışı bırakıyor.

Sonuç olarak şu an çözüldü mü sorun?

Benimki varsayılandaydı. Neyse ben şimdi kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakacağım, bilgilendirme sağlarım

Son durum:

Logitech G-HUB kaldırıldı, PC yeniden başlatmama gerek kalmadan tekrar dolby'ye girdim ve başarılı bir şekilde yükledim.

Yani işin özü @limos the machine dostum, ya Logitech G-HUB kalacak ya Dolby. 2 ses müdahale aracının çakışması kadar mantıklı bir şey yok. Aklımıza hiç gelmemiş.

Öncelikle @revivality arkadaşıma, sonrada ilgisinden ötürü @kfelek arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Son bir uyarı: Custom 1'deki full ayara hiç gelme, youtube'daki birkaç videoda sağır oluyordum, şaka değil. Çok keskindi konuşanın sesi.

Çakışma gibi bir sorun olmuyor hocam. Dolby'i seçtiğinizde tüm kontrol ona geçiyor zaten. G HUB'u devre dışı bırakıyor.

Sonuç olarak şu an çözüldü mü sorun?
Çakışmadan kastım tam olarak buydu. Açıklama yerinde oldu. Sorun çözülmüştür.

Ha ama tatmin oldum mu, olmadım. Sesler bu sefer daha bir keskin geldi ve kuru gürültüden ibaret oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı