Çözüm Logitech G733 sağ taraftan ses az gelıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Owosyu

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken bir anda sağ taraftan daha az ses gelmeye başladı. Sorunu ne olabilir?

Eğer başka biri daha bu sorunu yaşarsa diye nasıl çözdüğümü belirtmek isterim. Kulaklık tekerinden sesi kapayıp tekrar fulledim sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Owosyu çok teşekkürler, bu ince davranışın sayesinde arkadaşımın kulaklığındaki kısık ses problemini çözdük. Çok enteresan bir problem ve çözümde bir o kadar enteresan lakin işe yarıyor. Parmaklarına zeval gelmesin. :D

Owosyu çok teşekkürler, bu ince davranışın sayesinde arkadaşımın kulaklığındaki kısık ses problemini çözdük. Çok enteresan bir problem ve çözümde bir o kadar enteresan lakin işe yarıyor. Parmaklarına zeval gelmesin. :D

Teşekkür ederim gerçekten değişik bir çözüm yoluydu arada hala yaşıyorum.

Valorant oynarken bir anda sağ taraftan daha az ses gelmeye başladı. Sorunu ne olabilir?

Eğer başka biri daha bu sorunu yaşarsa diye nasıl çözdüğümü belirtmek isterim. Kulaklık tekerinden sesi kapayıp tekrar fulledim sorun düzeldi.

Sağ olasın reis arkadaşıma da aynısı oldu düzeldi. Büyük adamsın vesselam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reis şimdi bende de oldu denedim ve çözüldü gerçekten enteresan.

Yeni konular

Geri
Yukarı