Logitech G733 vs Corsair HS80 Wireless

Hocam bu arada konudan bağımsız ben Corsair Void Elite Wireless kullanıyorum. Gayet memnunum fakat birkaç ince ayar çekmeniz gerekiyor ses kalitesini düzeltmek için. G733 ile ses olarak çok yakınlar ancak benim kullandığım modelin şarjı 15 saat gidiyor ve tam şarj olma süresi de bayağı uzun. Ama HS80 ile ilgili bir fikrim yok pek. YouTube'dan videoları falan izledin mi elbet vardır karşılaştırma videosu.

İzlemediğim karşılaştırma videosu kalmadı neredeyse :D. Kablosuz olma durumu şart değil fakat olursa da iyi olur sanırım. HyperX Cloud Alpha bile aklıma giriyor araştırdıkça kafa karışıklığı oluyor ama o kadar para verdikten sonra mikrofon olarak olmasa da en azınsan ses performansının yüksek olmasını istiyor insan. Fakat tabii ki de önemli olan ses kalitesi ve performansı mikrofon bir şekilde ayarlanır.

Son düzenleme:
Kablosuz olma durumu şart değil

Hocam bence şart olsun. Kablosuz kullanınca bir daha kablolu kullanası gelmiyor insanın.

Ses performansının yüksek olmasını istiyor insan.

Hocam şöyle söyleyeyim iki modelin de ses kalitesi çok iyi büyük ihtimalle o yüzden kuşkunuz bu olmasın. Bence Cloud Alpha falan da almayın. Bütçeniz var ise direkt G733'e kafa atın derim.

Corsair kendi RMA'sini Türkiye'den cekti sizin yerinizde olsam G733 alirdim en azindan 2 yil boyunca kafaniz rahat kullanirsiniz.

Hocam bence şart olsun. Kablosuz kullanınca bir daha kablolu kullanası gelmiyor insanın.

Hocam şöyle söyleyeyim iki modelin de ses kalitesi çok iyi büyük ihtimalle o yüzden kuşkunuz bu olmasın. Bence Cloud Alpha falan da almayın. Bütçeniz var ise direkt G733'e kafa atın derim.

G PRO X veya G PRO X 2 ile karşılaştırıldığında nasıldır farkındayım aynı segment değiller ama değer mi?

SteelSeries'in programı aşırı kötü çalışıyor. Çevremdeki SS kullanan herkes uygulamadan sonarı kapatıp öyle kullanıyor kulaklığını. Yani yazılımsız kullanıyor. Nova 7 güzel kulaklık ancak ben olsam başımı ağrıtmayacak bir model alırdım. Corsair veya Logitech daha okey gibi duruyor. Tabii son karar sizin.

SteelSeries'in programı aşırı kötü çalışıyor. Çevremdeki SS kullanan herkes uygulamadan sonarı kapatıp öyle kullanıyor kulaklığını. Yani yazılımsız kullanıyor. Nova 7 güzel kulaklık ancak ben olsam başımı ağrıtmayacak bir model alırdım. Corsair veya Logitech daha okey gibi duruyor. Tabii son karar sizin.

Çok teşekkürler kararımı Logitech tarafından kullanacağım. Ya sınırları zorlayıp G PRO X 2 lightspeed ya da G733 alacağım. Son kararı vermek daha zor galiba:D

Yeni konular

Geri
Yukarı