Logitech G920 direksiyon derecesi ayarlayamıyorum

EmirKaanOzcan

Hectopat
1 Sene önce aldığım Logitech G920 direksiyonumu sorunsuz kullanıyordum. Birkaç yazılım Update'i geldi ve direksiyonu Assetto Corsa oyununda 900 dereceden aşağı alamaz oldum. 600 dereceye çekmeye çalışıyorum oyun açıkken bu sefer forcefeedback gidiyor. Ghub son sürüm. Yardımlarınızı rica ediyorum...

Hocam Ghub ile birlikte başka bir ayarlama uygulaması da yüklüyse onu silebilir misiniz? Daha önce bir arkadaşım her oyunda kalibrasyon sıkıntısı yaşıyordu 2 farklı uygulamanın olduğunu fark edince silip düzeltmişti

Hocam Ghub ile birlikte başka bir ayarlama uygulaması da yüklüyse onu silebilir misiniz? Daha önce bir arkadaşım her oyunda kalibrasyon sıkıntısı yaşıyordu 2 farklı uygulamanın olduğunu fark edince silip düzeltmişti
başka bi ayarlama uygulaması kullanmıyorum oyun içinden de 600 e alıyorum ama araba spawnlandığı gibi 900 e geri dönüyor.
G hub yerine game software kullanmanizi tavsiye ederim.
şuan onu deniyorum
G hub yerine game software kullanmanizi tavsiye ederim.
gaming software i denedim ama yazılım eski sürüm olunca oyunlarda forcefeedback vermedi bir türlü çözemedim ghub ı sildim geri yükledim falan ne yapsam nafile 😤😠😠

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı