Logitech G920'ye Momo direksiyon takılır mı?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
G920 direksiyon şeyim var, zevk versin diye Focus 2'lerin çıkma direksiyonunu takayım dedim ama ağır geleceği için takmadım, Momo'nun spor direksiyonlari çok mu ağır gelir sizce? Asetto'da yanlamalik bir şeyler yapacağım, Focus direksiyonunu 3-5 seneye Moza'ya geçersem takarim diye düşünüyorum, sizce Momo çok ağır gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır gelmesinin dışında aparat gerekli zaten takmak için. Onu temin ettiniz mi?

Ağır gelmesinin dışında aparat gerekli zaten takmak için. Onu temin ettiniz mi?

Aparatı daha önce motorun bir parçasından arkadaşıma yapmıştım, alüminyumdan taş gibi olmuştu 3D yazıcı yerine, yine ondan yapacağım, araba direksiyonu falan da bağladığımız oldu ağırlık fazla olunca dişliler kırılmasın diye geri söktüm, arkadaşım 3D direksiyon yapmıştı,fakat kalitesiz geliyor çok fazla

Bilemedim hocam ama millet kocaman dirwksiyon takıyor sorun olmayabilir.

Bilemedim hocam ama millet kocaman dirwksiyon takıyor sorun olmayabilir.

Vallahi amacım sadece drift atmak o direksiyonu takip yanlamak bir başka, tek sıkıntı FFB çok düşer mi zaten 45'te kullanıyorum FFB fazla düşüş olur mu?

Vallahi amacım sadece drift atmak o direksiyonu takip yanlamak bir başka, tek sıkıntı FFB çok düşer mi zaten 45'te kullanıyorum FFB fazla düşüş olur mu?
Düşerse arttırırsınız hocam sorun çıkmaz bence.

Vallahi hoşuma giderse 1 2 sene kullanırım gitmessede iade ederim direksiyonu eski haline döndürürüm diye düşünüyorum, 1 2 sene sonra zaten Direct Drive direksiyon almayı düşünüyorum, moza tarzı kaliteli bir şey alırım gibi, 5 senedir istiyordum alalı 6 ay oldu evde olduğum her zaman direksiyonlayım tek problem bağımlılık yapıyor en kötü direksiyonu iade ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…