Logitech G930 vs Arctis 5

Mehmet Güdük

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
  • Logitech G930
  • Steelseries Arctis 5
Kulaklıkları arasında kaldım fiyatları aşağı yukarı aynı sayılır. Bir yandan G930'un kablosuz olması, g tuşları vs ağır basarken, diğer yandan Steelseries Arctis 5'i herkes önerdiği için kafam karıştı. Öncelikle kulaklıktan beklediğim özellikleri belirteyim:
  • Güzel bir müzik ve oyun deneyeminin olması, seslerin net ve kaliteli gelmesi.
  • Mikrofonunu iyi olması, karşıdakine net ve temiz bir şekilde ses verilmesi.
Şunu da belirteyim eğer ikisininde birbirine bariz bir üstünlüğü yoksa kablosuz olmasından dolayı Logitech 930'u seçeceğim.

Bu konudaki yorumlarınızı, Arctis 5 al veya G930 al şeklinde değilde ikisini kıyaslayarak, tarafsız ve nedenini belirterek daha açıklayıcı bir şekilde söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın elimde olacak eğer beklersen detaylı bir inceleme yazarım senin için.(Normalde bugün elimdeydi de Yurtiçi kargo yanlış ilçeye yollamış aktarma bekliyorum.)

Logitech kulaklıklarını beğenmiyorum, iyi yapamıyorlar o yüzden Arctis 5 üzmeyecektir.
Teşekkür ederim yorumun için.

Yarın elimde olacak eğer beklersen detaylı bir inceleme yazarım senin için.(Normalde bugün elimdeydi de Yurtiçi kargo yanlış ilçeye yollamış aktarma bekliyorum.)
Tabiki, henüz araştırma aşamasındayım hala.

Arkadaşlar Arctis 5 ile nasıl bu derece mutlusunuz ? Aldım kullanıyorum. Yorumum kısaca LEŞ olacaktır. 7.1 özelliği beş para etmez açılmayacak bir özellik için neden böyle pahalı bir kulaklık tercih edilsin ki...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı