Logitech G930'dan sonra kulaklık tavsiyesi

mimario

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar

Yaklaşık 6-7 sene önce amazon üzerinden G930 almıştım. Kablosuz bir kulaklık. Oldukça da memnun kullanıyordum ki bağlantılarda kopmalar ve sağ kısımda ses kesilmesi başladı temassızlık kaynaklı. Ve 2 yıl kadar önce artık yenilemenin zamanının geldiğini düşünerek HyperX Cloud 2 aldım. Ama aldığıma alacağıma pişman oldum. G930'dan sonra gerek müzik gerekse oyun performansı attan inip eşşeğe binmek gibi oldu. Rezalet bir ses yapısı mevcut. Oyunlarda ses kasmak nerdeyse imkansız. Kendi usb ses kartı ile gelen 7.1 resmen katliam. G930'da Dolby 7.1 muhteşem ötesiydi. Bu duruma daha fazla dayanamayarak yeni bir kulaklık arıyorum.

Öncelikle ilk aldığım zaman kargo dahil 160 TL gibi bir fiyata almıştım G930'u o zamanlar. Şuan 2000TL bandında seyrediyor. Yoksa yeniden G930 düşünmedim değil. Bütçem 500-800 TL arası. Bana kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

Hocam konuyu hortlatmış olacağım ama temassızlık sorunu bende de vardı ben çözdüm belki size de işe yarar diye yazıyorum;
Kulaklığın içini açıp dikkatlice kablo kanalına erişmeniz gerekiyor. Özellikle kulaklığın esneyen bölümündeki ses kablosu deforme olmuş ve kopmuş bir şekilde oluyor(Mavi Kablo). Araya ufak bir lehim atarak temassızlık sorununu çözebilirsiniz.

Merhabalar.

Yaklaşık 6-7 sene önce Amazon üzerinden G930 almıştım. Kablosuz bir kulaklık. Oldukça da memnun kullanıyordum ki bağlantılarda kopmalar ve sağ kısımda ses kesilmesi başladı temassızlık kaynaklı. Ve 2 yıl kadar önce artık yenilemenin zamanının geldiğini düşünerek HyperX Cloud 2 aldım. Ama aldığıma alacağıma pişman oldum. G930'dan sonra gerek müzik gerekse oyun performansı attan inip eşeğe binmek gibi oldu. Rezalet bir ses yapısı mevcut. Oyunlarda ses kasmak neredeyse imkansız. Kendi USB ses kartı ile gelen 7.1 resmen katliam. G930'da Dolby 7.1 muhteşem ötesiydi. Bu duruma daha fazla dayanamayarak yeni bir kulaklık arıyorum.

Öncelikle ilk aldığım zaman kargo dahil 160 TL gibi bir fiyata almıştım G930'u o zamanlar. Şu an 2000TL bandında seyrediyor. Yoksa yeniden G930 düşünmedim değil. Bütçem 500-800 TL arası. Bana kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

Merhabalar.

Yaklaşık 6-7 sene önce Amazon üzerinden G930 almıştım. Kablosuz bir kulaklık. Oldukça da memnun kullanıyordum ki bağlantılarda kopmalar ve sağ kısımda ses kesilmesi başladı temassızlık kaynaklı. Ve 2 yıl kadar önce artık yenilemenin zamanının geldiğini düşünerek HyperX Cloud 2 aldım. Ama aldığıma alacağıma pişman oldum. G930'dan sonra gerek müzik gerekse oyun performansı attan inip eşeğe binmek gibi oldu. Rezalet bir ses yapısı mevcut. Oyunlarda ses kasmak neredeyse imkansız. Kendi USB ses kartı ile gelen 7.1 resmen katliam. G930'da Dolby 7.1 muhteşem ötesiydi. Bu duruma daha fazla dayanamayarak yeni bir kulaklık arıyorum.

Öncelikle ilk aldığım zaman kargo dahil 160 TL gibi bir fiyata almıştım G930'u o zamanlar. Şu an 2000TL bandında seyrediyor. Yoksa yeniden G930 düşünmedim değil. Bütçem 500-800 TL arası. Bana kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

G930 yerine ne kullanıyorsun şu anda merak ettim. Ben de G930 kulaklığımı değiştirmek istiyorum ama kararsız kaldım.

G930 yerine ne kullanıyorsun şu anda merak ettim. Ben de G930 kulaklığımı değiştirmek istiyorum ama kararsız kaldım.
Bir kaç farklı kulaklık denedim (Hepsi üst düzey) ama şuan hala g930 kullanıyorum :) . Bataryası çabuk boşaldığı için kabloyla kullanıyorum ve arada bir temassızlıktan dolayı sağ kulaklıkta ses kesiliyor ama aldığım kaliteyi ve ses seviyesini hangi kulaklık verebilecek bilmiyorum. Şuan HyperX Cloud 2 var ve yatıyor. Belki ilerleyen dönemde bir kulaklık alabilirim ama şimdilik memnunum G930'dan. Yaptırma şansım olmadığı için bu şekilde olmasına da razı oluyorum açıkçası.

Birkaç farklı kulaklık denedim (hepsi üst düzey) ama şu an hala G930 kullanıyorum :) . Bataryası çabuk boşaldığı için kabloyla kullanıyorum ve arada bir temassızlıktan dolayı sağ kulaklıkta ses kesiliyor ama aldığım kaliteyi ve ses seviyesini hangi kulaklık verebilecek bilmiyorum. Şu an HyperX Cloud 2 var ve yatıyor. Belki ilerleyen dönemde bir kulaklık alabilirim ama şimdilik memnunum G930'dan. Yaptırma şansım olmadığı için bu şekilde olmasına da razı oluyorum açıkçası.

Ben de ses seviyesinden memnun değilim. Bir yazılım var onunla sesi yükseltiyorum, ama dip ses yapıyor biraz. Bataryası değişebilir, hatta değiştirirken sağ kulaklığa giden kabloyu da tamir edebilir/ettirebilirsiniz. kopma nadir de olsa bende de oluyor. Şarjı da 2 saat civarı gidiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı