Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 29 Aralık 2020 #1 Logitech M185 kablosuz mouseum var. Logitech Options yükledim. Çözümleri bekliyorum. @Samotne Ciasteczka Son düzenleme: 29 Aralık 2020
Logitech M185 kablosuz mouseum var. Logitech Options yükledim. Çözümleri bekliyorum. @Samotne Ciasteczka
Çözüm Turkish Kebab 29 Aralık 2020 iCross_Fire dedi: Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sağ tık, sol tık ve mouse tekerleği. Sorunu Çözdüm Logitech options ayarlarından sağ olun.
iCross_Fire dedi: Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sağ tık, sol tık ve mouse tekerleği. Sorunu Çözdüm Logitech options ayarlarından sağ olun.
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #2 Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir. Artı 0 Eksi
Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir.
KS KS Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 29 Aralık 2020 #3 iCross_Fire dedi: Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sağ tık, sol tık ve mouse tekerleği. Sorunu Çözdüm Logitech options ayarlarından sağ olun. Son düzenleme: 29 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
iCross_Fire dedi: Mousenin üstünde bir tuş var mı üstünde bir şey yazıyor ama ne yazdığını unuttum kusura bakmayın. Eğer yanlışlıkla o tuşa basıyorsanız değişir. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sağ tık, sol tık ve mouse tekerleği. Sorunu Çözdüm Logitech options ayarlarından sağ olun.
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #4 Windowsda mouse hasasiyetini artır diye bir secenek var belki de ondan kaynaklıdır. Artı 0 Eksi