Logitech Müşteri Hizmetlerinin Kalitesi

Oldu... UPS ile geliyor. Adresimi bulamıyorlar. Mail ile adresi bir daha attım veya şuradaki şubeye bırakın dedim. Bakalım, ne yapacaklar.
Ben de şubeden almıştım. Ya kasıtlı yapıyorlar, yada yurt dışından gelen kargoları farklı bir bölüm dağıtıyor.

Kasıtlı yapılıyorsa UPS gibi bir firmaya yakıştıramadım. Özellikle yurt dışında cidden çok kaliteli hizmet veriyorlar. Gerçi Türkiye'deki hangi kargo şirketi işini yapıyor ki? Adam kargo getirmiş, beni ayağına çağırıyor. Hepsini şikayet edeceksin de harcadığın değerli zamanına değmiyor.
BU arada kargo geldi mi? Bir de UPS bana getirirken, tam adreste hata olmuştu, gecikmişti. Sizde de olmaz umarım.
Sabah geldi. Teslim aldım kargoyu. Elemana sorduğumda yurt dışından gelen ürünlerde böyle olabiliyor dedi. Bir de espri olarak Hollanda'dan geldi kolay mı abi falan dedi :D Yine şube ile uğraştırmadılar en azından.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 yıllık G402 faremde sol click sertleşmişti ve ara sıra kilitleniyordu. Mail ile bunu Logitech'e bildirdim. Ardından sorunla ilgili kısa bir video çekip, gerekli bilgileri gönderdim. 2 gün sonra olumlu dönüş ile ürünün yenisini yollayacaklarını, kargoya verildiğine dair mail geldi. Bilgileri girmek dışında hiçbir şey yapmadım, uğraşmadım. Şu an Hollanda'dan geliyor ürün. Cidden Logitech'in müşteri hizmetlerini, ilgilerine hayranım.

3 ay önce SS Arctis 3 kulaklığımı servise vermiştim. Mikrofonu bozuktu. Bana sorun olmadığını söyleyerek, bir işlem yapmadan göndermişlerdi. Daha sonra video çekerek kanıtladım, bunları yüzüne vurarak da ifade ettim. 2 haftamı yemişlerdi öyle. SS benden bu yüzden bir miktar eksi yedi.

Her neyse fazla uzatmak istemiyorum, Logitech yine kalitesini konuşturmuş durumda.

Eki Görüntüle 307840
Hocam bana da yeni ürün yolladılar ama UPS den mesaj geldi gümrükte mi kaldı şimdi anlayamadım sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ?.
Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı