Logitech set dizilir mi?

Tutkuu

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
584
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Çikolatalı Süt İçme
Arkadaşlar ben bir set dizmeyi planlıyorum, marka olarak Logitech. Sizce pişman olur muyum? Klavye: G513 Carbon GX Blue, mouse: G502, kulaklık: G733. Sizce pişman olur muyum?
 
Küçükken benim de Razer set kurma hayalim vardı ve yaptım. Açıkçası aşırı derecede boş olduğunu sonradan fark ettim, tek iyi yanı aldığım bazı şeylerin fiyatları 2-3 katına çıktı. O şekilde bir set kurmak yerine hangi markanın hangi ürünü daha iyi ise ona yönelmeni tavsiye ederim. Klavyeden bir tık kısıp fareye eklersen Razer Viper/Deathadder v2 tavsiye ederim, sensör (focus) olarak oldukça iyi ve rakibi yok diye biliyorum. Ek olarak da Logitech klavye önermem.
 
Küçükken benim de Razer set kurma hayalim vardı ve yaptım. Açıkçası aşırı derecede boş olduğunu sonradan fark ettim, tek iyi yanı aldığım bazı şeylerin fiyatları 2-3 katına çıktı. O şekilde bir set kurmak yerine hangi markanın hangi ürünü daha iyi ise ona yönelmeni tavsiye ederim. Klavyeden bir tık kısıp fareye eklersen Razer Viper/Deathadder V2 tavsiye ederim, sensör (focus) olarak oldukça iyi ve rakibi yok diye biliyorum. Ek olarak da Logitech klavye önermem.

Neden kimse Logitech klavye önermiyor kötümü pek bilgim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı