Logitech Superlight 2 vs Razer Viper V3 Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro

Bütçe
5000

Kemal1881

Decapat
Daha fazla  
Bu üçü arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali?
Ucunu de Amazon'dan alacagi Superlight 2 şu anda 4875TL ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor, Viper V3 Pro 5265TL ve pesin fiyatina 9 taksit yapiyor, DeathAdder 3850TL ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor sizce hangisi alinir?

Bu üçü arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali?
Ucunu de Amazon'dan alacagi Superlight 2 şu anda 4875TL ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor, Viper V3 Pro 5265TL ve pesin fiyatina 9 taksit yapiyor, DeathAdder 3850TL ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor sizce hangisi alinir?
İlla 3ü arasından tercih yapacaksanız Viper V3 Pro. Bana kalırsa alınmayacak ürünler.

Palm ve claw karisik bir tarz claw kadar isaret, bas ve orta parmagimi kirmiyorum palm kadar da üç parmagimi mouse yapistirmiyorum.

Yazdim hocam buraya.

Hocam selam tekrardan rahatsiz ettim de attiginiz sitedeki urunu pesin alma sansim yok taksit secenegi var mi ben goremedim de.

Hocam selam tekrardan rahatsiz ettim de attiginiz sitedeki urunu pesin alma sansim yok taksit secenegi var mi ben goremedim de.

Hocam peşin fiyatına taksit yok bildiğim kadarıyla Wraith'de faiz oranlarını bilmiyorum o alışveriş kısmında görünüyordu sanırım ödeme yöntemi İyzico.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı