Logitech Z313 için oyunlarda ses ayarlaması nasıl yapılır?

trianglexxx

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni bilgisayarıma oyunları daha güzel oynayayım düşüncesi ile yeni bir 2+1 alayım dedim ve Logitech Z313 aldım fakat çok aşırı basstan oyun sesi gelmiyor gibi geliyor bana. Bunu nasıl ayarlıyoruz bilen var mı acaba? Sesi çok açtığımda da sürekli bir bass sesi geliyor. Ben de ayarlayamamış olabilirim.

Subwooferin arkasında veya yanında bas kısma ve arttırma için bir buton olması lazım, oradan istediğin seviyelere getirebilirsin.

Ben Z333 kullanmıştım logiech de bass sesleri biraz baskın. Tizleri ve midleri çok iyi veremiyor. Bunlar giriş seviyesi olduğu için pek kaliteli değil.

İyi bir 2.0 hoparlör daha iyi iş görüyor bende Creative A60 var kendisi küçük ancak ses gerçekten çok güçlü ve iyi sattım bende Z333'ü. Ayrıca filmlerde filan çok sıkıntı oluyordu efectli fimlerde bass aşırı baskın ve fazla, konuşma sesleri neredeyse duyulmuyordu.

Subwoofer arkasında ayar var bass ayarı bir tek oradan bass kısılabiliyor. Ve diğer türlü ise oyunların içinde ayar yapabilirsiniz ya da ses kartı Realtek ise equalizerdan yapabilirsiniz.

Subwooferin arkasında veya yanında bas kısma ve arttırma için bir buton olması lazım, oradan istediğin seviyelere getirebilirsin.

Yok maalesef, bende olması gerektiğini düşünüyordum ama sanırım bu modele koymamışlar.

Yok maalesef, bende olması gerektiğini düşünüyordum ama sanırım bu modele koymamışlar.

Hocam kusura bakmayın Z313 müş sizinki pardon ben Z213 olarak gördüm.

Z313 de bass ayarı yok maalesef sadece Realtek ayarlarında ekolayzır ile yapabilirsiniz.

Z313 daha eski Z213 biraz daha yeni model ona eklemeyi akıl etmişler.

Son düzenleme:

Önemli değil. Bu kadar Bass'lı olduğunu bilseydim sanırım almazdım 1 2 gün deneyeceğim olmazsa iade edeceğim.

Dolby access fiyatı ne kadar bilmiyorum şuan. Dediğin gibi stock ayarlarda bass aşırı fazla. Dolby access tek seferlik satın alıp ayarlıyorum ben. Sende deneyebilirsin. Eğer fiyatı uygunsa alınır Z313 çok kaliteli ses veriyor çünkü.

Son düzenleme:

Tek seferlik nereden satın alıyorsunuz? Bende laptopta THX truesound var ama onda bir ayar bulamadım.

Microsoft store'dan almıştım diye hatırlıyorum. Sitesinede bakabilirsin.

Televizyon için nasıl ayarlıyabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…