H hacırafık Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 36 28 Temmuz 2024 #11 cRowLy dedi: Aynen öyle yaptım. O kadar teknik bilgim yok. Stereoyu monoya çevirmiş oldum, ekstradan bir de uydu buldum 3 uyduyu tek dişiye bağlamış oldum. Çalışıyor sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Monoya çevirince ses kalitesi ve ses azalmadı mı?
cRowLy dedi: Aynen öyle yaptım. O kadar teknik bilgim yok. Stereoyu monoya çevirmiş oldum, ekstradan bir de uydu buldum 3 uyduyu tek dişiye bağlamış oldum. Çalışıyor sorun yok bende. Genişletmek için tıkla... Monoya çevirince ses kalitesi ve ses azalmadı mı?
C cRowLy Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 hacırafık dedi: Monoya çevirince ses kalitesi ve ses azalmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok ses kalitesi ve sesinde. Hoporlorde stereo benim için bir anlam ifade etmiyordu zaten.
hacırafık dedi: Monoya çevirince ses kalitesi ve ses azalmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok ses kalitesi ve sesinde. Hoporlorde stereo benim için bir anlam ifade etmiyordu zaten.