Logitech Z607 5.1 Ses Sisteminin Çalışmaması sorunu

muckilic

Hectopat
İyi akşamlar. Geçen gün almış olduğumLOgitech Z607 Bluetooth destekli ses sistemini bilgisayarımda kullanayım istedim. 3 adet RCA to 3,5MM kablosu aldım kabloları RCA olan uçları ses sisteminde renklerine göre bağladım (FR-FL, RR-RL, SUB, CEN şeklinde). Anakart üzerinde de RS-OUT, CS-OUT ve L-OUT çıkışlarına bağladım. Realtek Audio Console üzerinden test yaptığımda 5.1 olarak ses aldım.
Daha sonra Windows Ses Sınamasında tek tek hoperlörleri kontrol ederek sınama yaptım hepsi doğru girişe takılmış ve ses alıyorum. (L-Out FR-FL, RS- OUT RR-RL, CS-OUT SUB-CEN şeklinde bağlantılar. ) Yalnız ne YouTube'da ne de oyunlarda 5+1 olarak çalışmıyor. Nasıl çözebilirim sorunu? Bununla alakalı ses kartı almayı düşündüm, çözüm ses kartı almak ise ASUS Xonar DSX 7.1 sizce uygun olur mu?

Donanım olarak anakartım MSI X570-A PRO üzerindeki ses yongasını kullanıyorum. Ses yongasını msi.com üzerindeki en son yayınlanan driver ile güncelledim.

Desteğinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı