emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.621 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Kasım 2020 #1 Merhabalar, internet kafeye gittiğimde Logitech'in bir klavyesini gördüm ve hoşuma gitti fakat klavyeyi internette bulamadım. Numpadi olmayan, RGB ışıklı ve mekanik hissi vardı. Klavyenin ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Merhabalar, internet kafeye gittiğimde Logitech'in bir klavyesini gördüm ve hoşuma gitti fakat klavyeyi internette bulamadım. Numpadi olmayan, RGB ışıklı ve mekanik hissi vardı. Klavyenin ismini bilen varsa söyleyebilir mi?
Mehmet Kağan Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 337 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Kasım 2020 #2 Logitech G410 Atlas Spectrum olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.621 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Kasım 2020 #3 Mehmet Kağan dedi: Logitech G410 Atlas Spectrum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok bu değildi maalesef, kaba bir dikdörtgen tasarıma sahipti bilek desteği de yoktu sanırım. Artı 0 Eksi
Mehmet Kağan dedi: Logitech G410 Atlas Spectrum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok bu değildi maalesef, kaba bir dikdörtgen tasarıma sahipti bilek desteği de yoktu sanırım.