Logitech'ten sürpriz bulut tabanlı el konsolu

kaganaltug

Decapat
Katılım
4 Kasım 2021
Mesajlar
532
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben Kağan. Logitech; Steam Deck, Aya Neo gibi el konsollarından sonra Cloud Gaming odaklı olan el konsolunu piyasaya sundu. 7 inç 1080p ekrana sahip Logitech G Cloud Handheld; 12 saat batarya, 64 GB depolama, SD kart desteği, Snapdragon 720G işlemciyi de yanında bulunduruyor. Ortaya atılan fotoğrafta ise ana sayfasında Xbox, NVIDIA, Steam Link uygulamalarının küçük fotoğrafları görünüyor. 17 Ekim'de sunulacak olan cihaza ise 350$ bir fiyat biçilmiş. Ön satıştan alanlara da 50$ indirim sağlanacakmış. Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Daha detaylı bilgi: Logitech'ten Steam Deck rakibi konsol! İşte fiyatı
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben kağan. Logitech; Steam Deck, aya Neo gibi el konsollarından sonra Cloud Gaming odaklı olan el konsolunu piyasaya sundu. 7 inç 1080p ekrana sahip Logitech G Cloud handheld; 12 saat batarya, 64 GB depolama, SD kart desteği, Snapdragon 720G işlemciyi de yanında bulunduruyor. Ortaya atılan fotoğrafta ise ana sayfasında Xbox, NVIDIA, Steam Link uygulamalarının küçük fotoğrafları görünüyor. 17 Ekim'de sunulacak olan cihaza ise 350$ bir fiyat biçilmiş. Ön satıştan alanlara da 50$ indirim sağlanacakmış. Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Daha detaylı bilgi: Logitech'ten Steam Deck rakibi konsol! İşte fiyatı
Merhaba. Bir kesimin "Ne güzel cihaz." dediği, diğer kesimin de "E zaten bizim telefonumuz var ki..." dediği ürün değil mi bu? Tek artısı joystick olacaksa cidden gereksiz bir ürün, başka bir artısı varsa da ben göremedim, gören varsa beni etiketleyip veya bu mesajı alıntılayıp yazarsa mutlu olurum.
 
Bulut tabanlı el konsolunun haberi ''Steam Deck rakibi'' olarak geçilmiş. :D Bulut üzerinden oyun oynatabilen bir el konsoluna neden 350 dolar ya da 8.000 TL ödemeliyim? Fiyat açısından çok hatalı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bulut tabanlı el konsolunun haberi ''Steam Deck rakibi'' olarak geçilmiş. :D Bulut üzerinden oyun oynatabilen bir el konsoluna neden 350 dolar ya da 8.000 TL ödemeliyim? Pazarlama açısından çok hatalı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Anlamadım ki :D Series S'den daha pahalı bulut konsol ? 😂
 
350 dolar ülkemize 8000 olarak gelmez zaten arkadaşlar hiç eleştirmeye gerek yok ülkemizde orta sınıf kaldırılmaya çalışıldığı için üst kesim insanlardan birinin çocuğu alır 2 gün kullanır sıkılır genel olarak.
500 dolar yani 9225TL olan PS5 17000TL bu ülkede. :D
 

Geri
Yukarı