LogMeIn sitesi nedir, hesabı nasıl silinir?

Hesap nasıl silinir bilmiyorum ancak Hamachi adı verilen uzak kullanıcılarla birlikte virtual network oluşturmaya yarayan uygulamayı geliştiren firmadır kendisi. LAN üzerinden Minecraft sunucusu açmak, Halflife/CS oynamak gibi şeyleri uzaktaki arkadaşlarınızla yapabilmenizi sağlıyor Hamachi. Belki vaktinde kullanmışsınızdır diye açıkladım.

LogMeIn ise kısa ve genel başlık olarak uzak ağ hizmetleri sunan bir firma. Kaydı olan pek çok kişinin muhtemelen ürünleri olan Hamachi'den dolayı kaydı vardır.
 
Hesap nasıl silinir bilmiyorum ancak Hamachi adı verilen uzak kullanıcılarla birlikte Virtual network oluşturmaya yarayan uygulamayı geliştiren firmadır kendisi. Lan üzerinden Minecraft sunucusu açmak, Halflife/CS oynamak gibi şeyleri uzaktaki arkadaşlarınızla yapabilmenizi sağlıyor Hamachi. Belki vaktinde kullanmışsınızdır diye açıkladım.

Logmeın ise kısa ve genel başlık olarak uzak ağ hizmetleri sunan bir firma. Kaydı olan pek çok kişinin muhtemelen ürünleri olan Hamachi'den dolayı kaydı vardır.

Ücretlimi bir sorun olur mu hesabıda silemiyorum bayağıdır varmış.

Uzaktan bağlantı alma sitesi, AnyDesk veya TeamViewer gibi düşünebilirsin. Genelde kurumsal şirketler kullanıyor bu programı.

Ücretlimi bir sorun olur mu hesabıda silemiyorum bayağıdır varmış.
 
Yardım forumunda hesap silme işlemi için destek talebi göndermeniz gerektiği yazılmış.


Attaki linki kullanarak Email Support başlığından destek talebi oluşturun.


1669516618074.png
 
Bildiğim kadarıyla ücretsiz ama ücretli kısmı da var sunucu Max kişi sayısı artırmak için kapatmak için kafanı ağrıtmaya değmez.
 

Geri
Yukarı