6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar 11 yaşındayım ve logo tasarımında çok ilgim var. Ben logo yapıp nasıl satacağım, site önerir misiniz?
Arkadaşlar 11 yaşındayım ve logo tasarımında çok ilgim var. Ben logo yapıp nasıl satacağım, site önerir misiniz?
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 8 Temmuz 2024 #3 Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık.
Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık.
6yh4e Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 babaproo dedi: Bionluk. Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı 11 demi? Bir de İngilizcede yeteneğim var. Bruz dedi: Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık. Genişletmek için tıkla... Bruz dedi: Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl açıyoruz iş?
babaproo dedi: Bionluk. Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı 11 demi? Bir de İngilizcede yeteneğim var. Bruz dedi: Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık. Genişletmek için tıkla... Bruz dedi: Freelancer, bionluk gibi siteler olabilir dostum. Ümidini kesmek istemem ama logo yapıp satma devri bitti artık. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl açıyoruz iş?