Logolar süpermarkete nasıl pazarlanır?

my last mistake

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
731
Çözümler
3
Şimdi bizim burada bir supermarket var. Gerçekten tabelası çok kötü, gıda ve market sektöründe simsiyah, hiç kullanılmayacak bir renkte tabela kullanmışlar.

Logoyu bir çok yere gösterdim, beğendiler bayağı. Nasıl bir şekilde sunayım logoyu bilemedim. Ya da ayıp olur mu veya ters tepki alır mıyım? Bir anda çıkıp ben size logo yaptım ettim demek ters bir duruma düşürür mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Süpermarketlerin giriş kısmında genelde danışma kısmı bulunur. Oraya giderek logo çalışmaları yaptığınızı ve bu marka adına da bir logo-tabela geliştirdiğinizi bunun için yönetici ile görüşmek istediğinizi belirtin. Biz istemiyoruz gibi bir şey derseler ben yine de yönetici ile görüşmek istiyorum demeni tavsiye ederim çünkü çalışan buna karar veremez. Baştan yollamak için bu gibi şeyler söyleyebilir. Burada değil gibi bir cevap verilmesine karşın evde kağıda girişte kısaca kendinizden bahsedip neden logo değişmeleri gerektiği ve tasarladığınız logonun ne gibi mesaj içerdiğini belirten bir yazı yazıp kağıda ad, soyad ve telefonunuzu yazın. Eğer burda değil denirse danışmaya bu kağıdı verin ve yöneticiye iletmesini rica edin. Herhangi bir dönüş olmaz ise bir hafta sonra tekrar gidip tekrar görüşmek istediğinizi söyleyin. Eğer çabalamazsanız görüşememe ihtimaliniz var. Size yalan söyleyip verdik diyebilirler. Yönetici ile görüştüğünüzde ki muhtemelen o mağazanın müdürü olacak bu kişi ona güzel bir açıklama yaparak firma sahibine bu konuyu açmasının neden gerekli olduğunu hissettirirseniz firma sahibi ile görüşebilirsiniz. Umarım yönetici sahibidir de bir kademe daha yukarı çıkmak için çabalamaz ve umarım kabul alırsınız. :)
 
Bu süpermarket zincir halinde değilse, bakkalın büyüğü şeklinde yönetiliyordur. Sizin tavsiyenizi çok umursayacaklarını sanmıyorum. Zincir market ise zaten bu konuda çalışan bir birimleri olduğunu tahmin ediyorum. Bu marketin logosu çok kötüyse zincir değildir muhtemelen. Eğer sık alışveriş yaptığınız bir yer değilse şansınızı deneyin derim, ters bir tepki alırsanız bir daha gitmezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı