LoL 0'dan 30'a nasıl hızlı kasılır?

Tristana oyna, ışınlan ve çarp al. Botlara karşı hızlı hızlı lane pushlayarak bitir.

10 senelik lol bağımlılığımın ardından oyunun ne kadar kalitesiz ve çöp olduğunu anladım,oynamayın oynattırmayın.

Elo hellden sezon sıfırlanarak kurtulmuyorsunuz aksine daha da beterine düşüyorsunuz. 30 level hesabı boşverin o hesabı kurtarmaya çalışın.
Lig sıfırlanınca LP oranıda sıfırlaniyor aslinda kurtardım gibi 15 gelip 22 gidoyodu şuan 18 gelip 17 gidiyo ama uğraşmak istemiyorum lig sıfırlanınca gümüş 1 falan atar ordan hızlaca plat 3 e kasarım o zamana kadarda yan hesabı cikartorim cikartabildiğim kadar.
Ben olsam hiç uğraşmam. Gidip 25 TL verip 30 Level hesap alırım.
Edit gerçekten uğraşma bence zamanına yazık.
Yasal bişey değil hesabın banlanayacağida garanti değil ben aldim diyelim plat 3 kadar ciktim sonra banlanirsa kötü olur parasinda degilim zaman ve emwk boşa gidecek.
Tristana oyna, ışınlan ve çarp al. Botlara karşı hızlı hızlı lane pushlayarak bitir.
Sanki yapay zekaya karşi oynayınca xp az geliyodu diye hatırliyorum.
Normal oyunda mi kastınız?

Son düzenleme:

Hocam çarp ne için? Işınlan kulelere hızlı gitmek için anladım ama ghost veya heal almak daha mantıklı olmaz mı?

Hocam yapay zeka da bildiğim kadarıyla giriş seviyesi değil de başlangıç seviyesinde normal veriyor.

Hocam çarp ne için? Işınlan kulelere hızlı gitmek için anladım ama ghost veya heal almak daha mantıklı olmaz mı?

Ben internette dönen en iyi strateji çarp ile minyon ittirme diye biliyorum. Hangisi aklına yattıysa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…