B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Aralık 2021 #1 @Vi Sorger başladı mı?
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #2 Ocak'ta başlar.
Vi Sorger Picopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 215 Yer Sihirdar Vadisi 23 Aralık 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: @Vi Sorger başladı mı? Genişletmek için tıkla... 7 ocakta başlıyor beni ciddiye alıp etiketlediğiniz için teşekkür ederim.
BitikBirİnsanEvladı dedi: @Vi Sorger başladı mı? Genişletmek için tıkla... 7 ocakta başlıyor beni ciddiye alıp etiketlediğiniz için teşekkür ederim.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #4 Hayır. Genelde Ocak'ın başında başlıyor, ara sezondayız şu an.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Aralık 2021 #5 Vi Sorger dedi: 7 Ocak'ta başlıyor beni ciddiye alıp etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim 14kero dedi: Hayır. Genelde Ocak'ın başında başlıyor, ara sezondayız şu an. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ara sezondayız ben oyunu bırakalı 1 ay oldu sezon başlayınca tekrar başlayacağım.
Vi Sorger dedi: 7 Ocak'ta başlıyor beni ciddiye alıp etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim 14kero dedi: Hayır. Genelde Ocak'ın başında başlıyor, ara sezondayız şu an. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ara sezondayız ben oyunu bırakalı 1 ay oldu sezon başlayınca tekrar başlayacağım.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #6 BitikBirİnsanEvladı dedi: Biliyorum ara sezondayız ben oyunu bırakalı 1 ay oldu sezon başlayınca tekrar başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Aman diyim . Peakım diamond oyunu bıraktım hayatım güzelleşti.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Biliyorum ara sezondayız ben oyunu bırakalı 1 ay oldu sezon başlayınca tekrar başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Aman diyim . Peakım diamond oyunu bıraktım hayatım güzelleşti.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Aralık 2021 #7 14kero dedi: Aman deyim . Peakım diamond oyunu bıraktım hayatım güzelleşti. Genişletmek için tıkla... Vallahi yokluğunu çekmiyorum hissetmiyorum bile
14kero dedi: Aman deyim . Peakım diamond oyunu bıraktım hayatım güzelleşti. Genişletmek için tıkla... Vallahi yokluğunu çekmiyorum hissetmiyorum bile