T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 17 Kasım 2022 #1 Merhaba geçenlerde tek başıma taşıyıp penta attıktan sonra beni bronz 3'ten bronz 1 attı. aAcaba tekrar iyi oynasam bronz 1'den gümuş 3 atar mı?
Merhaba geçenlerde tek başıma taşıyıp penta attıktan sonra beni bronz 3'ten bronz 1 attı. aAcaba tekrar iyi oynasam bronz 1'den gümuş 3 atar mı?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 tyler durd2n dedi: Merhaba geçenlerde tek başıma taşıyıp penta attıktan sonra beni bronz 3'ten bronz 1 attı. aAcaba tekrar iyi oynasam bronz 1'den gümuş 3 atar mı? Genişletmek için tıkla... Wr in önemli hocam oyunu nasıl kazandığın değil.
tyler durd2n dedi: Merhaba geçenlerde tek başıma taşıyıp penta attıktan sonra beni bronz 3'ten bronz 1 attı. aAcaba tekrar iyi oynasam bronz 1'den gümuş 3 atar mı? Genişletmek için tıkla... Wr in önemli hocam oyunu nasıl kazandığın değil.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.335 Çözümler 30 17 Kasım 2022 #3 Hayır. Lig farkları arasında iki lig atmıyor. Aynı ligin içerisindeyken -elonuz iyiyse- iki lig atabilir.
Hayır. Lig farkları arasında iki lig atmıyor. Aynı ligin içerisindeyken -elonuz iyiyse- iki lig atabilir.
T tyler durd2n Femtopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 97 17 Kasım 2022 #4 Agah gibi dedi: Hayır. Lig farkları arasında iki lig atmıyor. Aynı ligin içerisindeyken -elonuz iyiyse- iki lig atabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Agah gibi dedi: Hayır. Lig farkları arasında iki lig atmıyor. Aynı ligin içerisindeyken -elonuz iyiyse- iki lig atabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.