LoL 30. Seviye İçin Tavsiyeler

Urgot, Tryndamere, Garen, Darius, Yasuo, Yone, Vayne, Kai'sa vs. tek başına taşıyabilecek potansiyeli olan şampiyonları oynarsan çıkabilirsin. Hesabın MMR'ına bağlı oluyor biraz. Normal maçları kazandıysanız genelini MMR'ınız yüksek başlıyorsunuz. Benim bilgim bu yönde, ilk 10 maçta çok tryhard oynamaya çalışın. Kazanın ve liginizi oturtun. Size yüksek LP verecektir zaten.

Beraber oynayacak arkadaşım var derseniz o tank siz taşıyıcı bir şey alabilirsiniz. Arkadaşımla sürekli bu taktiği kullanarak oyunları kazanıyoruz.
 
Sakın tek girme, kendine takım bul. Kolay ve op şampiyonlarla oyna. Boş durma. Camp temizle, sürekli lane ittir. Lane ittirmek önemlidir. Harita takibini iyi yap, lane iyi durumdaysa diğer lanelere roam at.
 
Girmeden önce tüm Hero'ları öğren tavsiyemdir ben ilk başladığımda Katarina oynuyordum. Karşıma cassioepia gelmişti skillerini bilmiyordum. 2 Level first blood taktiği vardı o zamanlar kule altına girmiştim adam W atmıştı ölmüştüm mesela. Ama ilk başta demir veya bronz atacağı için böyle Hero'ların çok fazla oynanacağını sanmam. O yüzden belli başlı Yasuo dur Zed'dir Vayne Blitz Warwick bunları öğren ki adamların ne yapacağını bilesin.
 
Urgot, tryndamere, Garen, Darius, Yasuo, yone, Vayne, kai'sa vs. tek başına taşıyabilecek potansiyeli olan şampiyonları oynarsan çıkabilirsin. Hesabın mmr'ına bağlı oluyor biraz. Normal maçları kazandıysanız genelini mmr'ınız yüksek başlıyorsunuz. Benim bilgim bu yönde, ilk 10 maçta çok tryhard oynamaya çalışın. Kazanın ve liginizi oturtun. Size yüksek lp verecektir zaten.

Beraber oynayacak arkadaşım var derseniz o tank siz taşıyıcı bir şey alabilirsiniz. Arkadaşımla sürekli bu taktiği kullanarak oyunları kazanıyoruz.

Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı