Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Pyke bende 4. seviyede 20k puanında bunu 5. seviye yapmak istiyorum bunun için pre lazım fakat benim yok. ADC main arkadaşlar arıyorum sıralı seçim girmek tercihim. Discord adınızı verirseniz eklerim. Herkese iyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar, Pyke bende 4. seviyede 20k puanında bunu 5. seviye yapmak istiyorum bunun için pre lazım fakat benim yok. ADC main arkadaşlar arıyorum sıralı seçim girmek tercihim. Discord adınızı verirseniz eklerim. Herkese iyi sosyaller.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 15 Haziran 2022 #2 utkuversus#0012 Ashe-TR 20.'liği yapmışlığım vardır. Lucian Caitlyn Vayne Xayah Bu şampiyonlar favorim. Elom Gold-Plat arası. Eklersen oynarız.
utkuversus#0012 Ashe-TR 20.'liği yapmışlığım vardır. Lucian Caitlyn Vayne Xayah Bu şampiyonlar favorim. Elom Gold-Plat arası. Eklersen oynarız.
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 utkuversus dedi: utkuversus#0012 Ashe-TR 20.'liği yapmışlığım vardır. Lucian Caitlyn Vayne Xayah Bu şampiyonlar favorim. Elom Gold-Plat arası. Eklersen oynarız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben dereceli kasmadığım için Bronz 3'üm inşallah sorun olmaz sizin için. @Yigithan Yildirim Neden güldünüz acaba? Son düzenleme: 15 Haziran 2022
utkuversus dedi: utkuversus#0012 Ashe-TR 20.'liği yapmışlığım vardır. Lucian Caitlyn Vayne Xayah Bu şampiyonlar favorim. Elom Gold-Plat arası. Eklersen oynarız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben dereceli kasmadığım için Bronz 3'üm inşallah sorun olmaz sizin için. @Yigithan Yildirim Neden güldünüz acaba?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 Kzylx1 dedi: Tamamdır ben dereceli kasmadığım için Bronz 3'üm inşallah sorun olmaz sizin için. @Yigithan Yildirim Neden güldünüz acaba? Genişletmek için tıkla... Derecesiz boş oyun seçeneği diye güldüm. Muhtemelen @utkuversus hocamız istemeyecektir.
Kzylx1 dedi: Tamamdır ben dereceli kasmadığım için Bronz 3'üm inşallah sorun olmaz sizin için. @Yigithan Yildirim Neden güldünüz acaba? Genişletmek için tıkla... Derecesiz boş oyun seçeneği diye güldüm. Muhtemelen @utkuversus hocamız istemeyecektir.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 15 Haziran 2022 #5 Yigithan Yildirim dedi: Derecesiz boş oyun seçeneği diye güldüm. Muhtemelen @utkuversus hocamız istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Neden istemeyim hocam? Seve seve oynarım sıkıntı yok. Birden fazla hesabım var zaten.
Yigithan Yildirim dedi: Derecesiz boş oyun seçeneği diye güldüm. Muhtemelen @utkuversus hocamız istemeyecektir. Genişletmek için tıkla... Neden istemeyim hocam? Seve seve oynarım sıkıntı yok. Birden fazla hesabım var zaten.