LoL bağımlılığı nasıl geçer?

Al arkadaşını evinden çıkın dışarı gezin sosyalleşin bir basket sahasına gidin orada takılın hem senin içinde eğlenceli bir gün geçer hem de onun içinde LoL oynayacak vakti kalmaz ise oyunu oynamaz aklına dışarıda olan ne aktivite varsa deneyin spor salonuna gidin orada vakit geçirin.
 
Bir kız arkadaş ayarla, buluşmaya gelmeden 2 gün önce heyecandan oyun moyun takmaz kafaya :D Yani bizim gençliğimizde bu derece heyecan vericiydi. Şimdi tabi dillerde sakız olmuş manitacılık vs.
 
Team Viewer'dan LoL'ü silin, Riot Games hesabınıda silin. Arkadaşını dışarı çağır gelmiyorsa ebevenyleriyle iletişime geçebiliyorsan eğer ona dışarı çıkması gerektiğini ve senle buluşmasını istesinler. Çeşitli spor aktivitelerine gidin futbol oynayın, basketbol oynayın, halı saha maçları yapıyorsanız arkadaşlarınızla onu da çağırın.
 
Dışarıya çıkartmayı calıştırın başka oyunlar gösterın onun zevkıne göre o oynu bırakır ama başka oyna bağımlı olabilir.
 
Merhaba, LoL bağımlısı bir arkadaşım ve aşırı sabah akşam sadece LoL oynuyor. Ona yardım etmek istiyorum ancak ne yapacağımı bilmiyorum. Onu bu bağımlılıktan nasıl kuratarabilirim?

Onunla dışarı çıkmayı teklif edin geçiçi çözümdür fakat arkadaşınızında bu oyunu bırakmaya istekli olması gerek gün gün kısıtlaması gerek fakat duyduklarıma göre bırakılamaz deniniyor ben indirmiştim 2 saat sonra sildim anlayamadım bende.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı