LoL basit mid Hero önerisi

Bence yone gayet güçlü. Yetenekleri de aman aman zor değil. Yasuo'dan net güçlü. Kalkanı, E'si ileri gidip geri gelme gibi pek çok akıl oyunları yapma imkanı sağlıyor.

Onu biliyorum da bronzdayım arkadaşım Gold olsa bende biliyorum hem eğlenceli hem qsunu tutturmak Yasuo kadar zor değil kasarsa geçmiş olsun.
 
Knk bronz eloda öyle Yasuo, Yone, TF, Lux, Syndra, Lissandra alma. Bronz elodasın karşına en fazla Yasuo ve Yone gelicek. Midde Sett, Jax, Garen oynasan bile yükselirsin. Çok tribe girme. Zaten sen karşındaki adamı 2 kere kesince adam direk tilt oluyor. Bronz elo sonuçta. Direk FF verip çıkarlar maçtan. Zaten TR sunucusunda adam akıllı Yasuo ve Yone oynayan 10 adam anca vardır. Karşına gelip koşup koşup ölücekler. :)
 
Kanka bronz eloda öyle Yasuo, yone, TF, Lux, Syndra, Lissandra alma. Bronz elodasın karşına en fazla Yasuo ve yone gelecek. Midde Sett, Jax, Garen oynasan bile yükselirsin. Çok tribe girme. Zaten sen karşındaki adamı 2 kere kesince adam direk tilt oluyor. Bronz elo sonuçta. Direk ff verip çıkarlar maçtan. Zaten TR sunucusunda adam akıllı Yasuo ve yone oynayan 10 adam anca vardır. Karşına gelip koşup koşup ölücekler. :)

O zaman solo geçeyim öyle Sett, Garen oynayacaksam. Duşunmuyor değilim.
 
O zaman solo geçeyim öyle Sett, Garen oynayacaksam. Duşunmuyor değilim.
Kısacası demek istediğim şey kolay çarları oyna. Zor çarları oynamana gerek yok. Bronz eloda insanlar Tryndamere, Garen, Sett, Darius gibi çarlara karşı karşı nasıl oynamaları gerektiğini bilmiyorlar. Yüksek eloda bu çarları alırsan kite manyağı olursun ama düşük eloda hiç kimse kite atmıyor. Bu yüzden çok basit oluyo öldürmek. Bu çarlar zaten rakibe ulaştıklarında çok bozuk çarlar. Tek sorun yüksek eloda kimse yanlarına yaklaştırmıyor ama düşük eloda çok rahat nişancılara da ulaşıp herkesi kesersin. Ben bronz eloda eğlenmek için girerken mid Tryndamere oynuyordum ve oyunun içinden geçiyordum. :) Çok basit bu elolarda oynamak. Sadece basit çarlar oynaman lazım.
 
Yasuo'nun kırmızısı. Zed olabilir skillshotlarım iyi. Lux gibi Hero'ları istemememin sebebi roam potansiyellerinin düşük olması.
Ölenlerin farmlarını, Free Killer'i toplarsam tasımak daha kolay olur.
Yasuo'nun kırmızısı? Arkadaşım senin gibi insanlara çok sinir oluyorum ya bir Q skilli benziyor diye Yasuo'nun kopyası olmuyor bu karakter.
 
Yasuo'nun kırmızısı? Arkadaşım senin gibi insanlara çok sinir oluyorum ya bir Q skilli benziyor diye Yasuo'nun kopyası olmuyor bu karakter.

Hikayede Yasuo abisini 2'ye bölüyor bize gelince takımı ikiye bölüyor. Ama karşıdaysa üstümuzde deneyler uyguluyor.
Kopyası demedim oynayan kitle aptal Gold+ çıkınca oynarım Yone.
 

Geri
Yukarı