Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 LoL açılmıyor. Ban mı yedim ne oldu? Bunu nasıl öğrenebilirim? Birdenbire oldu şimdi sildim geri yükleyeceğim. Dosya Ekleri Screenshot_55.png 367 KB · Görüntüleme: 158 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
LoL açılmıyor. Ban mı yedim ne oldu? Bunu nasıl öğrenebilirim? Birdenbire oldu şimdi sildim geri yükleyeceğim.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 2 Şubat 2022 #11 jackarmis dedi: Bozuk olsa diğer hesaplara girmez. Genişletmek için tıkla... Kural dışı bir şey yaptıysan olabilir yapmadıysan rahat ol. Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Bozuk olsa diğer hesaplara girmez. Genişletmek için tıkla... Kural dışı bir şey yaptıysan olabilir yapmadıysan rahat ol.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.828 2 Şubat 2022 #12 izoo dedi: Kural dışı bir şey yaptıysan olabilir yapmadıysan rahat ol. Genişletmek için tıkla... Yaptık işte.. sövdük baya. @Ergun_Bey06 gelişme olursa haberdar edelim birbirimizi. sorunu çözersen söyle sana zahmet. Son düzenleme: 2 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
izoo dedi: Kural dışı bir şey yaptıysan olabilir yapmadıysan rahat ol. Genişletmek için tıkla... Yaptık işte.. sövdük baya. @Ergun_Bey06 gelişme olursa haberdar edelim birbirimizi. sorunu çözersen söyle sana zahmet.
KS KS Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #13 crypotx dedi: LoL'ün clientinin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Sakin ol olumlu cevap gelir. Genişletmek için tıkla... Kanka hala aynı kontrol ettim şimdi bilmiyorum vallahi dün gece ticket da attım inş düzelir. Artı 0 Eksi
crypotx dedi: LoL'ün clientinin sorunlu olduğunu herkes biliyor. Sakin ol olumlu cevap gelir. Genişletmek için tıkla... Kanka hala aynı kontrol ettim şimdi bilmiyorum vallahi dün gece ticket da attım inş düzelir.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.828 2 Şubat 2022 #14 Ergun_Bey06 dedi: Kanka hala aynı kontrol ettim şimdi bilmiyorum vallahi dün gece ticket da attım inş düzelir. Genişletmek için tıkla... 14 Gün ban yemişim ben. Artı 0 Eksi
Ergun_Bey06 dedi: Kanka hala aynı kontrol ettim şimdi bilmiyorum vallahi dün gece ticket da attım inş düzelir. Genişletmek için tıkla... 14 Gün ban yemişim ben.
KS KS Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #15 jackarmis dedi: 14 gün ban yemişim ben. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrendin kanka. Artı 0 Eksi
Csbuffer91 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #16 Bunu bir işaret olarak kabul edip yol yakınken bırakabilirsin. LoL pişmanlıktır. Artı 0 Eksi
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.828 2 Şubat 2022 #17 Ergun_Bey06 dedi: Nereden öğrendin kanka. Genişletmek için tıkla... Ticket'a döndüler. Sen de ban yedin %90. Umarım perma değildir. Artı 0 Eksi
Ergun_Bey06 dedi: Nereden öğrendin kanka. Genişletmek için tıkla... Ticket'a döndüler. Sen de ban yedin %90. Umarım perma değildir.
KS KS Ergun_Bey06 Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #18 jackarmis dedi: Ticket'a döndüler. Sen de ban yedin %90. umarım perma değildir. Genişletmek için tıkla... Kanka intden doğru baktıysam bu site doğruysa şöyle 900 gün falan diyor ama emin değilim benim ticketa daha dönmediler inş sadece 14 günle kalmıştır. Dosya Ekleri Screenshot_56.png 44 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Ticket'a döndüler. Sen de ban yedin %90. umarım perma değildir. Genişletmek için tıkla... Kanka intden doğru baktıysam bu site doğruysa şöyle 900 gün falan diyor ama emin değilim benim ticketa daha dönmediler inş sadece 14 günle kalmıştır.