LoL çok zor ve karışık geliyor

Lolün aslında sıkıntılı tarafı bu. Daha önce moba türünde bir oyun oynamadıysanız ve alışık değilseniz eğitim kısmını oynasanız bile neyin ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Çünkü hem çok fazla şampiyon var hemde çok fazla item mevcut. Aynı zamanda şampiyonların item kombinasyonları da çok fazla. Şimdi ne desek ne anlatsak bir şeyler eksik kalacak ve kafanda soru işaretleri oluşacak. Youtube videoları izleyerek amacı kavrayın, kendinize bir rol ve koridor seçin. Tabi öncesinde tavsiyem bolca Aram oynayarak her şampiyonu görme ve yeteneklerini kullanma fırsatı yakalayın. Öbür aşamalara daha sonra geçersiniz. Bulaşma, başlama gibi söylemlerde bulunan arkadaşlar oyunun çok fazla sinir ettiği , dereceli oynarken takımına gelen trollerin kötü oynayanların vs. senin oyun zevkini baltaladığı için bunları söylüyorlar. Haksız değiller ama oynanmayacak bir oyun değil. İşin tuzu biberi bana kalırsa bunlar.

Lolün aslında sıkıntılı tarafı bu. Daha önce moba türünde bir oyun oynamadıysanız ve alışık değilseniz eğitim kısmını oynasanız bile neyin ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Çünkü hem çok fazla şampiyon var hemde çok fazla item mevcut. Aynı zamanda şampiyonların item kombinasyonları da çok fazla. Şimdi ne desek ne anlatsak bir şeyler eksik kalacak ve kafanda soru işaretleri oluşacak. Youtube videoları izleyerek amacı kavrayın, kendinize bir rol ve koridor seçin. Tabi öncesinde tavsiyem bolca Aram oynayarak her şampiyonu görme ve yeteneklerini kullanma fırsatı yakalayın. Öbür aşamalara daha sonra geçersiniz.
Aram nedir?

Kitlesi aşırı berbat ve toksik kişilerden oluşuyor çünkü.
Kitlesi umrumda değil. Chat'i sustururum olur biter.

Eşya olarak çnerilenleri alın onlar sana baya yardımcı olacaktır.Aktif olan itemler var onları kullanmayı unutmayın.youtube dan yabancı veya türkçe karakter rehberleri izleyin.Tüm şampiyonların yetenek kitini öğrenmek sana yardımı olur ancak bu uzun sürer.Öncelikle oyunu öğrenmek için prta seviye botlarla girin. Ardından (size bağlı olarak değişir ben şahsen 2 yıl zor öğrendim) 3 aya filan öğrenirsiniz.

Aram nedir?

Kitlesi umrumda değil. Chat'i sustururum olur biter.
Aram, normal oyunda koridor seçmenin aksine yine aynı şekilde 5 e 5 oynadığın bir mod, fakat şampiyon otomatik olarak rastgele geliyor herkese ve sadece tek bir koridor oluyor. Bu koridor üzerinde savaşıyorsun. Rastgele şampiyon geldiği için her şampiyonu deneyimleme şansın olur. Toxic vesaire gibi durumlardan bir nebze kurtulmak istiyorsan TR sunucusu yerien EU West sunucusunda oynamanı tavsiye ederim. Ordada troll ve toxic tabiki mevcut fakat en azından oyun kalitesi daha yüksek.

Ben başladım her el ana avrat girdiler biraz ara verdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı