LoL destek rezaleti

Açıkçası raporlara yetişebilecek bir insan gücü olduğunu düşünmüyorum. Ki zaten bu işlere algoritma bakıyor. Ticket’a istediğin kadar kanıt at önemsemiyorlar. Eğer doğru raporlama yaparsanız eninde sonunda banlanacaklarını düşünüyorum. Bizim Türk oyuncular küfür eden adamı gıcıklığına “AFK kalma” diye rapor edince otomatik olarak algoritma öyle bir şey görmediği için raporu es geçiyor.
Veya kötü oynayan birini "BİLEREK Besleme" diye beslediğimiz içindir. Arkadaşlar anlayın şunu, kötü oynamak Bilerek beslemek değildir.
 
El ile kimseye ban atmıyorlar. Hali hazırda çalışan programa sadece ek bir girdi yapıyor. Diyelim program 5 kusurda ceza veriyor. Senin şikayet ettiğin herifin 4 hakkı kaldı.
Riot'a sövmediğin sürece ilk sefer yaptığın şeylerden ban yemiyorsun.

Script açınca ban yenilmiyorsa biz de açalım xd.
 
El ile kimseye ban atmıyolar. Hali hazırda çalışan programa sadece ek bir girdi yapıyor. Diyelim program 5 kusurda ceza veriyor. Senin şikayet ettiğin herifin 4 hakkı kaldı.
RIOT'a sövmediğin sürece ilk sefer yaptığın şeylerden ban yemiyorsun.
Genel hatalara zaten hemen ceza vermiyorlar. Üst üste yaptığın birkaç oyunu toplayıp ceza veriyor sistem. Tabii nefret söylemi kategorisinde suç işlersen (dinlere, ırklara veya değerlere hakaret gibi) genelde direkt ceza alıyorsun. Ben raporlarımdan yola çıkarak söylüyorum. Bu arada 6 yıl içinde sadece 2018 yılında 3 defa havadan sudan sebeplerden ceza yedim ve hesap permaya doğru gidiyordu sonradan uzun süre kimseye karışmadım ve reform oldu. Normale dönüş 2 yıla yakın sürdü fakat çok oynamadığımdan heralde. Yani arkadaş grubuyla girenler boş rapor atsalar bile etki etmiyor deseler de bence rapor sayısından dolayı etkiliyor.

Zamanında deli gibi ekip ile oynardık fakat 2018 sonrasında zamanla Rank maçlarını bıraktık ve Aram, TFT derken baya bir saldım oyunu. Yani biz günlük kullanımda normal sayılabilecek kelimelerden ceza alırken bu ağır hakaret edip oyunu afk kalarak sabote edenlere nasıl izin veriyorlar malesef anlayamayacağımız bir olay...
 

Geri
Yukarı