P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Sıfırdan EUW hesap açmak istiyorum oluşturma yerine giriyorum herhangi bir bölge girmeden direk TR'ye atıyor. Bunu nasıl yapacağım? Nasıl EUW hesap açacağım?
Sıfırdan EUW hesap açmak istiyorum oluşturma yerine giriyorum herhangi bir bölge girmeden direk TR'ye atıyor. Bunu nasıl yapacağım? Nasıl EUW hesap açacağım?
Mashiro_Shiina Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 League of Legends How to Play buradan açılıyor.
P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 Mashiro_Shiina dedi: League of Legends How to Play buradan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun nasıl oynandığını anlatıyor sadece.
Mashiro_Shiina dedi: League of Legends How to Play buradan açılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun nasıl oynandığını anlatıyor sadece.
Mashiro_Shiina Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 eu sitesi o ordan sağ üsten kayıt olma tuşuna bas
P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 Mashiro_Shiina dedi: EU sitesi o oradan sağ üsten kayıt olma tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bölge tur diyor.
Mashiro_Shiina dedi: EU sitesi o oradan sağ üsten kayıt olma tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bölge tur diyor.