LoL giriş yaparken beklenmeyen bir hata oluştu hatası

hextech repair tool yükle ardından uygulamayı aç sana seçenekler vericek ordan oyunu tekrar yükleyi seç ve altında tamamen kaldır seçeneği var onuda seç sonra başlat a tıkla oyunun .exe olanını seç ve oyuna gir bendede olmuştu böyle düzelttim
 
Çözüme ulaşabilen var mı? Başlıkta yazan tüm çözümleri denedim ama olmadı, yönetici olarak da çalıştırmakta bir işe yaramıyor. Modemi de baştan başlattım. Arkadaşlarım oyunda gayet rahat oynayabiliyor.
 
VPN ile girip maç yükleme ekranında VPN'i kapatırsanız ping ve kopma sorunları yaşamıyorsunuz ama istemcide kopma yaşanıyor. Oyununuz bitince maç sonu ekranını göremezsiniz, çıkıp VPN ile tekrar giriş yapıp maç yükleme ekranında tekrar VPN'i kapatmanız gerekiyor.

Riot düzeltene kadar yapılabilecek en iyi şey bu gibi. VPN'i olmayanlar Touch VPN sitesinden Windows MSI olanı indirebilirler ücretsizdir bir sınır yoktur.
Normalde West'e giriyor oyun ama TR'ye VPN'siz giremiyorum şaka gibi cidden. Yok yani bunun ne ile alakası var hala çözemedim. Oyun çalışıyor sıkıntısız ama dediğim gibi TR sunucusuna VPN'siz giremiyorum 😁 .
 
Normalde West'e giriyor oyun ama TR'ye VPN'siz giremiyorum şaka gibi cidden. Yok yani bunun ne ile alakası var hala çözemedim. Oyun çalışıyor sıkıntısız ama dediğim gibi TR sunucusuna VPN'siz giremiyorum 😁.

Evet EUW'e sorunsuz girilebiliyor ama TR sunucularında sorun olduğu çok belli ve bu kadar zaman geçmesine rağmen gelen hiçbir açıklama/bildirim yok. İstemcinin bağlandığı sunucu başka maç sunucusu başka bu yüzden maç yükleme ekranında VPN'i kapatınca istemci haricinde sorun olmuyor diye tahmin ediyorum, yani aslında sorun oyun değil sunucu.
Düzeltilmesi çok sürmez aslında ama işte insan oynamaya heveslenince bekleyemiyor 😄 Kısacası Rito düzeltene kadar VPN ile uğraşmaya devam 😂
 

Geri
Yukarı