LoL gümüş elo, bronzdan daha kötü

ab0000

Picopat
Yer
van
Bronzu sonunda geçtim. Daha kötü bir yere geçtim gümüşe. Hayatımda bu kadar kötü oynayan insanlar görmedim. Birisi sevgilisiyle girer hava atmak için SUP vlad alıp 2 15 oynar diğeri gidip 3 20 oynar. 3 20 bir adamla nasıl kazanabilirim? Kötü oynuyorsan dereceli girme abi bu kadar basit git sıralı da 2 40 oyna. Dereceli girmeyin. Bu kadar basit. Bu konunun açılma sebebi insanların kendini geliştirmeden dereceli kasmaya çalışması. Premle giriyorum ya bot feedliyor ya da top 2 yerden birisi ilah oluyor. Oynamayın oynattırmayın şu oyunu.

Şimdi sezon kaç bilmiyorum ancak ben Sezon 2'nin sonunda başladım, bıraktığımda Kai'Sa yeni çıkmıştı. Sezon 2-3-4 güzeldi ancak haricinde oynadığım süre boyunca her eloda dediğinizi ben de demiştim. Server değiştirin. Avrupa daha iyi. Ancak son dediğiniz daha yerinde bir çözüm. Oynamayın, zaten rahatlattığı yok. Eğlenmek için girip daha sinir olup çıkıyorsun.

Şimdi sezon kaç bilmiyorum ancak ben Sezon 2'nin sonunda başladım, bıraktığımda Kai'Sa yeni çıkmıştı. Oynadığım süre boyunca her eloda dediğinizi ben de dedim. Bu oyun değişmez. Server değiştirin. Avrupa daha iyi.
İnanın değişen birşey yok. 3 senedir avrupa sunucusunda oynuyorum, evet TR ye göre toxic seviyesi daha düşük, fakat özellikle emerald ligi geldikten sonra oyun iyice troll doldu. Sıfır bir hesap ile yüksek MMR yaparak emerald 1 e kadar geldim, MMR yüksek olduğu için bazen çift lig atlıyor ve çok fazla LP geliyordu. Ayrıca yine MMR dan dolayı, diamondlarla karşılaşıyordum. 3-4 yenilgi serisinden sonra MMR düştü ve oyuna sadece emeraldlar gelmeye başladı. Öyle oyunlar geçiyordu ki bronze eloda mıyım ben diye düşünmedim değil. Boost yaptıranlar ve keyfine göre hero oynayanlar bunların en büyük sebebi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı