LoL haketmediğim liglerdeyim

Çözüm oyunu silmek, LoL oynayanları da anlayamıyorum hep sinirli ve tilt oluyorlar eee nerede kaldı bu oyun oynamanın zevki?

LoL gibi sağlam bir oyun yok da o yüzden oynuyor adam. Bu zevk meselesi öyle sil denilince silinmiyor. CS:GO oynayan birisi tilt olsa alternatifi çok daha fazla. Gider Valorant oynar, R6 gibi bir şey oynar. Ama herkesin de bildiği gibi LoL gibi bir tane sağlam MOBA oyunu yok. DotA 2 var o da LoL bırakıp başlamaya uygun değil. Attan inip eşeğe binmek gibi olur. LoL'ün turnuvaları, hikayesi, çizimleri, grafikleri, oyuncu sayısı, güncellemeleri derken birçok konuda ön planda bir oyun. Onun için bırakamayıp böyle rahatsızlıklar ile karşılaşıyoruz. Bu adam ben tilt olmayayım demiyor neredeyse çoğu oyunda sinirlenebiliriz. CS:GO, Valorant, R6, GTA Online hiç fark etmez. Adam zaten kitleden şikayetçi ve lig yükselemediğinden. Kısacası çaresiz. :(
 
Beyler simdi diyeceksiniz oynamayı bilmiyorsun ondan o ligdesin lakin karşı her el full stun ve tank ağırlıklı oluyor ve bizim takımda yemin ederim en az 1 afk oluyor.
Ben hic normal bir oyun oynamadım yanı. Hep boyle afk kalan oyuncular geldi.
 
Yeni hesap aç devam et şuanda kullandığın hesapa muhtemelen 14-15 arası lp gelip aynı değerde lp gidiyodur yani 1 oyun kazanıp 1 oyun kazanınca hiçbir karınız olmuyo tersine lp niz eksilebiliyo.yeni hesap açıp denemenizi tavsiye edrrim ondada olmuyosa yaşlanmışsınız demektir :D
 
Merhaba,

Yıllardır LoL oynuyorum. Çıkabildiğim en yüksek seviye platin 2. ama bu sezon ne olduysa yükselemiyorum bir türlü. Gold 2'ye kadar çıktım Gold 1 serisinden döndüm. Sonra öyle bir düşüş serisi başladı ki şu an evet inanılmaz ama Silver 3'e kadar düştüm. Kda'larım %80 90 oranında pozitif. Yani safe oyuncuyum, çok ölmem ve asla ff vermem. Mentalimi oyun sonuna kadar korumaya çalışırım. Abi Silver 3 nedir? Plat 2 görmüş bir oyuncuyum, en azından plat hatta bilemedin Gold 2 3 seviyesinde olmam gerekirken neredeyse bronza düşeceğim. Kendime hiç yakıştıramıyorum bu durumu ve hırslandıkça hırslanıyorum. Sanıyorum eşleştirme algoritması da bu hırsların farkında ve seni düşürdükçe düşürüyor.

Ne tavsiye edersiniz? Adc mainim.
Sihirdar adını (Nickname) paylaşırsan sorunun ne olduğunu açıklayabilirim.

Platin ile gümüş ligleri arasındaki en belirgin fark koridor ve karakter hakimiyeti. Yalnızca KDA oyunda ne kadar işlevsel olduğunu göstermez. Profil incelemesi yapmadan fazla bir şey söyleyemem. Ancak hak etmedikleri ligde oldugunu söyleyen oyuncuların büyük kısmı yanılıyor.
 
ADC mainim, Aphelios hariç hiçbir ADC ile solo carry atılabileceğini düşünmüyorum. Support'un ne kadar kötü olursa olsun Late şampiyonu olduğu için kendi başına oynayabiliyorsun. İyi bir Support'un varsa direkt 2V5'i koyarsınız zaten, başka adcler ile bunu yapamadım :)
 

Geri
Yukarı