Metzero
Decapat
- Makaleler
- 1
Sorry kankam genel olarak algıladım.Arkadaş yeni başlamış, ona göre yorum yapmıştım.
Sorry kankam genel olarak algıladım.Arkadaş yeni başlamış, ona göre yorum yapmıştım.
Ezreal oynamak için Challenger olmaya gerek yok.Arkadaş Challanger zaten.
Oyuna yeni mi başlıyorsunuz?
Ezreal oynamasına bir şey demedim zaten. Yorumunuz oyuna başlamamış biri için abartı.Ezreal oynamak için Challenger olmaya gerek yok.
Önce oyun tarzınız ne onu bir sorun kendinize.
Taşıyıcı orman, destek orman, tank orman mı ne oynamak istiyorsunuz?
Profesyonel oyuncuların oynadığı karakterleri düzenli takip edin ve oynayışlarına bakın. Oyunda makro denilen kavramları öğrenin.
Daha sonra şampiyon tavsiyesi daha sağlıklı olur. Yeni başlayan biri Master, ww, xin gibi yetenek kilitleri basit şampiyonalar oynayabilir.
Şuan oyuna en çok etki eden ve oyun kazanıp-kaybettiren rol ormandır. Closer ve türkkahvesi Youtube kanalları üst liglerde orman oynuyor ve öğretiyorlar. Onlara bakabilirsin, uzun süredir oynadım ancak halen orman rolünde pek iyi değilimYa yeni basliyacağım için terimleri de pek bilmiyorum Mobile Legends biliyorsaniz hanzo oynuyorum hep orman çalıyor.
Orman oynayacağını görmemişim.Azir Jungle mı o kadar güçlü şampiyonlar varken neden azir oynasın? Arkadaş yeni başlamış zaten işleri zorlaştırır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.