LoL hesabım kalıcı olarak askıya alındı

Hocam internet kafe güvenilir bir yer miydi. Bazı kafelerde masayı kapattırdığında eğer komple sistemi kapatmazlarsa, arada sırada akınsoft görevleri sonlandırmıyor ve hesap falan açık kalıyor. Böyle bir durum olupta hesap açık kaldıysa birisi sizden sonra o masaya oturup o hesapla troll oyunlar oynayıp millete hakaretlerde bulunmuş olabilir. Arkadaşımın internet kafesi vardı. Orda da bu tarz bir şeyler olmuştu. Birisinin bu şekilde RP'leri harcanmıştı. Çocuğun zararını karşıladık falan bayağı sıkıntılı oluyor böyle durumlar.
Benden başkası maç yapmamış tickete gelen cevabı atarım buraya ama açılmaz ban büyük ihtimalle küfürden falan da olabilir bir arkadaşım totem atmaktan aciz bir insansın dediği için perma ban yemişti klasik riot işte hocam.

Benden başkası maç yapmamış tickete gelen cevabı atarım buraya ama açılmaz ban büyük ihtimalle küfürden falan da olabilir bir arkadaşım totem atmaktan aciz bir insansın dediği için perma ban yemişti klasik riot işte hocam.
Bundan da perma yeniyorsa ağzımızı açmayalım o zaman. :) O korku bende de var. Hesap 500 leveli geçti, bir sürü kostüm var. Sanki birisine öte git desem ceza alacakmışım gibi geliyor. Elin adamı oyun boyunca satır satır küfür eder. Ettiği küfürleri arka arkaya koysan 2 cilt kitap olur. Reportlarsın banı bırak, ceza bile almaz. Biz chate gülücük bıraksak hemen ban. :)

Tam olarak ne yaşandığını siz daha iyi bilirsiniz. Fakat aklıma takılan bir durum var. Küfür/Hakaret'ten ban yemiş olsanız ilgili son konuşmaların kaydı orada gözükür. Siz de yalnızca askıya alındığı belirtilmiş. Bununla ilgili bir ticket oluşturmanızda fayda var. Umarım aklanırsınız.

Bundan da perma yeniyorsa ağzımızı açmayalım o zaman. :) O korku bende de var. Hesap 500 leveli geçti, bir sürü kostüm var. Sanki birisine öte git desem ceza alacakmışım gibi geliyor. Elin adamı oyun boyunca satır satır küfür eder. Ettiği küfürleri arka arkaya koysan 2 cilt kitap olur. Reportlarsın banı bırak, ceza bile almaz. Biz chate gülücük bıraksak hemen ban. :)
Ben sohbeti direkt kapattım bu yazdığın endişe bende de var. :D

Açıkçası ben küfürden veya hakaretten kalıcı ban görmedim. Küfürden ban yediğim zaman 15 gün askıya alınmıştı. Çünkü kalıcı ban kademeli olarak geliyor. İlk 15 gün yersin sonra 1 ay sen devam edersen bu süre kalıcılığa kadar gider. Riot'un cevabını merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı