yareeebn Picopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2022 #1 EUW olan bir hesabı TR yapabilir miyim ve ne kadara değişiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 Evet var ama şuan devre dışı aktarımlar .
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Kasım 2022 #3 yareeebn dedi: EUW olan bir hesabı TR yapabilir miyim ve ne kadara değişiyor? Genişletmek için tıkla... Mağaza kısmından değiştirebilirsin şu anki güncel RP fiyatını bilmiyorum fakat şu an sunucu aktarmaları açık mı bilemiyorum değiştirmeyi düşünüyosan hızlı olmanı tavsiye ederim arada kapatıyor.
yareeebn dedi: EUW olan bir hesabı TR yapabilir miyim ve ne kadara değişiyor? Genişletmek için tıkla... Mağaza kısmından değiştirebilirsin şu anki güncel RP fiyatını bilmiyorum fakat şu an sunucu aktarmaları açık mı bilemiyorum değiştirmeyi düşünüyosan hızlı olmanı tavsiye ederim arada kapatıyor.