Oneriniz icin teşekkürler ama bütçem o kadar fazla değil ayrıca sadece lol icin fazla bir sistem ileriye dönük bir sistem olarak 2 yıl yeter bana şuan için buna bütçe ayıramam ileride bende farklı seçeneklere döneceğim
Hocam 2 gün önce bir bayan arkadaşıza bu ürünü aldık.Kendiside LoL oynuyor. Yüksek ayarlarda fps sabitlediğimizde 60 da gayet güzel oynatıyor.Limitsizde ise 100-110 arası Tf'lerde 75-80 arası gidip geliyor. Uzun süre bu performansı vermez muhtemelen 1-1,5 sene sonra kendini bozar. Ancak senin istediğin de çok ileriye dönük bir sistem olmadığı için bu işini görür. Bizzat kendim kurulumunu yapıp test ettim istersen değerleri atabilirim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
CS:GO'da aynı şeyi yaşamıştım, oyuna güncelleme gelince ve grafikler iyleşince FPS'de biraz düşüş yaşanıyor. LoL'de ne olur bilmem ama, oynamıyorum o oyunu.
Hp pavillion g6 almıştım üniverstedeyken. Yüksek ayarlarda 150 fps gördüğüm oluyordu ilk zamanlar. Şuan oyunlarda 60 fps nin altına düşüyor. Zaman her şeyi yıprattığı gibi elektronik aletleri de yıpratıyor.
Not:Oyunlarda derken yanlış kelime kullandım. LoL için bahsettim.