LoL için top lane karakter önerisi

Lethal tempo zamanında belki can çalmalı bulidlerle oynanıyordu evet fakat şimdi gerçekten oynayacak gibi değil. Saldırıya devamla yenilmezli Darius, Urgot, Renekton gibi çarlar dövülmüyor haci ya. Adam çıkıyor kırmızı ayakkabı ve hasarın inanılmaz soğuyor. Mahvolmuş kanasusamış alayım desen çıkıyor direkt dikenliyi sonra da biniyor üstüne.

Renekton rahat dövülüyor Urgot earlyde dürterek kesersin dari için seviye 2'den sonra yine dürterek devam edersin ghost basarsa flash ile kaçarsın Qlarını e ile dodgelayabilirsin.

Ölümcül tempo kalktığı için öyle diyorlar. Herhalde bir süredir oynamadın.

Yone, Riven, Irelia çok üst seviye mekanik gerektiren karakterler hocam. Şampiyonun mekanikleri ne kadar basit duruyorsa elo yükseldikçe oynamak daha zor oluyor. Benim önerim Yorick, Nasus oynaman olur.

Renekton rahat dövülüyor Urgot earlyde dürterek kesersin dari için seviye 2'den sonra yine dürterek devam edersin ghost basarsa flash ile kaçarsın qlarını e ile dodgelayabilirsin.

Peki o kadar kusursuz oynayabilecek misin? Bir hatana bakıyor her şey. O mordenin esini yemene bakıyor. Adam yanlış klik atsa maksimum Q W atabileceksin.

Top lane hata affetmeyen bir lane. Bir sürü matchup öğrenmek gerekiyor mesela Sett'e karşı Renekton, aatroxa karşı karma gibi. Şayet elmas-Master elo da oynuyorum fakat Gold eloda bile topa Irelia, Yone almak korkutur beni, tabii metada değillerse.

Dr. Mundo olabilir. Aslında üst koridorda tank olan her şampiyon, doğrudan takım savaşında etkili olur. Tank metası hiçbir zaman için etkisini kaybetmeyecektir.

Top lane hata affetmeyen bir lane. Bir sürü matchup öğrenmek gerekiyor mesela Sett'e karşı Renekton, aatroxa karşı karma gibi. Şayet elmas-Master elo da oynuyorum fakat Gold eloda bile topa Irelia, Yone almak korkutur beni, tabii metada değillerse.
İşte onları risksiz keşfetmek için ben fix garen öneriyorum. Bilmesen bile laneni oyundaki her çara karşı bir yeteneği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı