LoL Jungle için önerileriniz

Josepstalin

Decapat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
LoL'de Jungle'da oynuyorum ama gümüş 4 olup da kaldım. Bir türlü yükselemiyorum. Sizce Jungle oynadıkca kendimi geliştirir miyim yoksa başka koridorda mı oynamalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hecarim, Udyr, voli paso bu üç çarı oyna takıma yardımcı ol kill peşinde değil asist peşinde koş maç başında /sustur all çek probuildsden rün ve eşya bak her gün en az 10 maç at bir bir aya plat serisindesin.
 
5 Yıldır LoL oynayıp ormanda tek başıma Elmas 1'e çıkmış birisi olarak şunu söylemem gerekirse, Jungle kendinizi en fazla geliştirebileceğiniz lane aynı şampiyonda farklı rotasyonlar farklı hamleler yapıp oyun kazanabildiğiniz oyunun en eğlenceli olduğunu düşündüğüm koridorudur. Oynadıkça kendinizi geliştirirsiniz ama oynadığınız her şampiyonda hangi kamp'tan başlanmalı,hangi orman itemi alınmalı, Geri düşünce ne yapılmalı, öne geçince ne yapılmalı, ct jungle, ct gank nasıl yapılmalı öğrenmelisiniz. Eğer bunları öğrenirseniz ve potansiyeliniz varsa yeteneğiniz ile Silver elodan çok rahat bir şekilde çıkabilirsiniz. Şu an her çar orman içerisinde çok rahat bir şekilde Jungle dönüyor. 3:15 kuralına ayak uydurmalısınız. Kısacası "Bütün" ormanınızı 3:15'e kadar .(Red,Blue,Gromp,Kurtlar,Kayacıllar,Kuşlar) temizlemelisiniz. 3:15'ten sonra Yampiri alıp çok rahat bir şekilde 2. yampiri veya bir yere gank atabilirsiniz. Karşı ormanı okumanız nereden başlayacak, nereye gidecek gibi küçük bilgileri kestirmelisiniz. Eğer bunu başarırsanız rank atlayabilirsiniz. Şampiyon önerisi olarak Evelynn diyebilirim. Elmas 2 civarı bir elo'da %92WR ile Evelynn TR ve genel'de sıralamam vardı. Çar aşırı güçlü snowball'a çok rahat bağlayabiliyor ve oyun kazandırabiliyor. Evelynn nasıl oynanır neler yapılmalı videoları izleyerek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.
 
Kesinlikle Evelynn. Çok rahat şekilde düşük elo oyuncularını tilt edip dakika 20 civarında teslim verdirtebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı