emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #11 BayBalik34 dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben Brand SUP oynarken ADC'min Killer'ini alıyordum ve ben kasılıyordum bu yüzden ben mi ADC olmuş olurum. Master oynadım ama sıkıcı geldi Genişletmek için tıkla... Main koridorun ne?
BayBalik34 dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben Brand SUP oynarken ADC'min Killer'ini alıyordum ve ben kasılıyordum bu yüzden ben mi ADC olmuş olurum. Master oynadım ama sıkıcı geldi Genişletmek için tıkla... Main koridorun ne?
SeinyoiR Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #12 BayBalik34 dedi: Peki üst koridor veya orta koridora yöneliyim mi daha fazla leş için. Genişletmek için tıkla... Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka.
BayBalik34 dedi: Peki üst koridor veya orta koridora yöneliyim mi daha fazla leş için. Genişletmek için tıkla... Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka.
BayBalik34 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #13 emre_2280 dedi: Main koridorun ne? Genişletmek için tıkla... Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum SeinyoiR dedi: Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka. Genişletmek için tıkla... Büyücü oynamak artık istemiyorum.
emre_2280 dedi: Main koridorun ne? Genişletmek için tıkla... Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum SeinyoiR dedi: Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka. Genişletmek için tıkla... Büyücü oynamak artık istemiyorum.
SeinyoiR Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #14 BayBalik34 dedi: Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum. Genişletmek için tıkla... Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Veya Mordekaiser çok güzel karakterdir
BayBalik34 dedi: Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum. Genişletmek için tıkla... Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Veya Mordekaiser çok güzel karakterdir
BayBalik34 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #15 SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, bir de diğer insanlar gibi bende mi Yasuo yone mid lane oynasam diyorum tavsiyeniz nedir? SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Veya Mordekaiser çok güzel karakterdir. Genişletmek için tıkla... Mordekaiser denedim ama batırdım ben hiç benlik değil o çar.
SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, bir de diğer insanlar gibi bende mi Yasuo yone mid lane oynasam diyorum tavsiyeniz nedir? SeinyoiR dedi: Üst koridor Teemo da oynayabilirsin çok kanser ediyor ama kendin oynadığında müthiş zevk veriyor. Veya Mordekaiser çok güzel karakterdir. Genişletmek için tıkla... Mordekaiser denedim ama batırdım ben hiç benlik değil o çar.
SeinyoiR Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #16 BayBalik34 dedi: Deneyeceğim, bir de diğer insanlar gibi bende mi Yasuo yone mid lane oynasam diyorum tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Herkes oynadığı için feedleyen çok oluyor bu yüzden genelde bu karakterleri önermezler ama öğrenirsen çok güçlü karakterler ama sohbeti kapat en ufak hatan da küfür ederler genelde moralini bozmasın.
BayBalik34 dedi: Deneyeceğim, bir de diğer insanlar gibi bende mi Yasuo yone mid lane oynasam diyorum tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Herkes oynadığı için feedleyen çok oluyor bu yüzden genelde bu karakterleri önermezler ama öğrenirsen çok güçlü karakterler ama sohbeti kapat en ufak hatan da küfür ederler genelde moralini bozmasın.
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 21 Temmuz 2024 #17 Üst Koridor için Garen, Darius mid ise Zed, Ahri, Vex
BayBalik34 Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #18 Tamamdır tavsiyeleriniz için teşekkürler ya üst ya da orta koridorda alışıcağım.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #19 BayBalik34 dedi: Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum Büyücü oynamak artık istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bot Lain Vayne oynayabilirsiniz. Veya Jungle Jax ve Warwick.
BayBalik34 dedi: Fark etmez yeni bir koridor da arıyorum Büyücü oynamak artık istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bot Lain Vayne oynayabilirsiniz. Veya Jungle Jax ve Warwick.
F Felix98 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #20 SeinyoiR dedi: Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka. Genişletmek için tıkla... Pyke oyna.
SeinyoiR dedi: Tabii büyücü ve ADC falan oynayacaksan diye diyorum yakın dövüş için karakter öner dersen o başka. Genişletmek için tıkla... Pyke oyna.